Proprietarul conceptului de parcuri de trambuline Cyberjump va deschide, în acest an, la Bucureşti primul său parc din România şi estimează 500.000 de vizitatori pe an, se arată într-un comunicat al CBRE, companie care a asigurat intermedierea spaţiului în care va fi amplasată această destinaţie de distracţie.

Potrivit sursei citate, Cyberjump Bucharest Trampoline Park se va întinde pe o suprafaţă de 2.300 de metri pătraţi şi va oferi 15 tipuri de jocuri pentru diferite grupe de vârstă.

"Cyberjump este, în prezent, cel mai mare proprietar de parcuri de trambuline din Europa Centrală şi de Est şi suntem încântaţi să lansăm ceea ce va deveni cel mai nou concept de distracţie din România, propunându-ne să distrăm 500.000 de vizitatori pe an. Bucureştiul este un pas important către atingerea obiectivului nostru de a avea peste 20 de parcuri de trambuline în oraşele mari din Europa Centrală şi de Est până în 2025, dar, mai mult decât atât, este o intrare strategică în a doua ţară din punct de vedere populaţie din regiunea ECE. Ne place să ne distrăm şi era şi timpul ca România să aibă spaţii moderne şi adecvate de recreere", a declarat Polona Peunik, business development manager al The 11 Entertainment Group, proprietarul conceptului Cyberjump, potrivit Agerpres.ro.

Cine este publicul țintă a celui mai nou proiect CBRE

Analiza de piaţă, a opţiunilor, studiul de fezabilitate şi procesul de selecţie au fost realizate de Cristina-Maura Toros, senior retail consultant la CBRE România, iar identificarea centrului de retail ca fiind locul ideal a venit după un proces de peste 20 de luni, realizat în plină perioadă de pandemie.

"Denumiri precum 'piste de trambulină', 'războinicul ninja' sau 'piscina cu bureţi' s-ar putea să sune agitat pentru tine, dar este exact ceea ce Cyberjump îţi propune să experimentezi: distracţie fără odihnă şi râsete frenetice. Parcul de trambuline va avea o suită de activităţi multiple care sunt concepute pentru a atrage în special familiile tinere cu copii având vârste cuprinse între 8 şi 20 de ani, plus adolescenţii, dar copiii mai mici vor beneficia de secţiuni special adaptate pentru ei, în timp ce adulţii la rândul lor sunt mai mult decât bineveniţi. La urma urmei, multă lume îşi doreşte să zboare, iar în parcul Cyberjump, spre exemplu, prin alăturarea unui airbag, a unei trambuline şi a unei platforme puteţi să experimentaţi senzaţia zborului fără niciun risc, acesta fiind doar unul dintre multiplele jocuri disponibile", se menţionează în comunicat.

Începând cu această colaborare, CBRE România a fost desemnată punct unic de contact Cyberjumps pentru mai multe ţări: România, Serbia, Croaţia, Austria, Bulgaria, Cehia şi Polonia.

Deschiderea oficială a primului parc de trambuline Cyberjump din România este anunţată pentru trimestrul II - trimestrul III din 2022.

11 Entertainment Group, fondat în anul 2009, a devenit în ultimii zece ani unul dintre cei mai importanţi furnizori de divertisment de familie în interior din Ungaria şi Slovacia, cu şase centre (parcurile de trambuline "Cyberjump" şi locurile de joacă în interior "Elevenpark") care atrag peste 650.000 de vizitatori, anual.

CBRE Group, Inc., Fortune 500 şi S&P 500, cu sediul central în Dallas, este cea mai mare companie de servicii comerciale şi investiţii în real estate din lume, pe baza veniturilor din 2020. Compania are peste 100.000 de angajaţi şi deserveşte clienţi din 100 de ţări.

Sursa foto: Cyberjump Buda/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri