Cu toții știm că litoralul este un loc minunat de relaxare și deconectare de tot ceea ce înseamnă activitate profesională, cel puțin în perioada de vară, când ne luăm un concediu. În restul timpului, ne descărcăm de tot stresul acumulat prin simplele ieșiri în oraș.

Cele 18 case moderne, ce se află în incinta ansamblului rezidențial BOREAL PLUS, acoperă toate nevoile unei familii, începând de la nevoia de intimitate și siguranță, până la posibilitatea petrecerii timpului liber într-un cadru natural, înconjurat de o zonă verde.

Securitate și acces controlat

Fiindcă ansamblul rezidențial este un loc în care o comunitate trăiește și se dezvoltă, securitatea devine un element esențial. Caracteristicile de siguranță ale complexului rezidențial BOREAL PLUS includ acces securizat, camere CCTV și monitorizare nonstop pentru toate intrările. Aceste caracteristici sunt importante pentru a ne asigura că ansamblul rezidențial este sigur pentru rezidenții săi.
În acest fel, copiii se pot juca liniștiți în parcul privat, știind mereu că sunt supravegheați și în siguranță.

Case potrivite pentru toate tipurile de familii


Ansamblul rezidențial BOREAL PLUS conține 3 categorii de case puse spre vânzare: case VENUS, case AURORA1 și case AURORA2.
Casa Venus este o casă individuală, cu o suprafață construită de 171 mp și un teren de la 315 mp până la 391 mp. Acest tip de case reprezintă o alegere potrivită pentru persoanele care doresc mai multă liniște și intimitate.
Casele AURORA sunt cuplate la calcan și reprezintă o alegere perfectă pentru familiile mari sau prieteni buni, care vor să locuiască împreună, dar separat. Acestea au suprafețe construite de 167 mp fiecare, precum și terenuri proprii cuprinse între 320 si 446 mp.

Parc și teren de sport

Jocul face parte din procesul de învățare al celor mici. De asemenea, capacitatea de a interacționa cu oamenii se învață de la vârste fragede. Pentru un plus de divertisment în viața celor mici, BOREAL PLUS a gândit un parc cu locuri de joacă pentru ei, dar și un teren de sport.

Poziționare avantajoasă

O familie este bine să fie conectată cu centrul orașului și cu zonele comerciale. BOREAL PLUS oferă acces direct în cunoscutul bulevard Tomis, iar distanța până în centrul orașului sau Autostrada A4 nu este mai mare de 15 minute.
De asemenea, în imediata vecinătate a ansamblului, se află Centrul Comercial Tom, Mega Image, Brico Depot, Carrefour, Decathlon, Selgros, Dedeman, VIVO!, Auchan si Metro.

Pentru mai multe detalii și întrebări legate de acest nou complex rezidențial din Constanța, contactează echipa de vânzări la Biroul Boreal Plus din Strada Brest, Nr.2, Vila AA06, Constanța, tel 0735 509 700, e-mail hello@boreal-plus.ro, sau pe www.boreal-plus.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri