Eden Capital Development își menține planurile anunțate pentru acest an și lansează o nouă investiție în București, care va aduce pe piață un nou complex rezidențial, denumit Cortina Forest, care va avea peste 400 de apartamente, iar investiția este estimată la 200 de milioane de euro.

Cortina Forest este localizat în zona Pipera – Strada Erou Iancu Nicolae, pe un teren cu o suprafață de 30.000 metri pătrați, achiziționat în urmă cu 2 ani.

”Ne așteptăm să începem construcția proiectului în această toamnă și să finalizăm acest nou ansamblu de excepție pe parcursul a doi ani. Proiectul este autorizat, urmând să includă peste 400 de unități locative, mixul de apartamente fiind gândit să acopere o paletă cât mai variată, cu multiple modele de 2, 3, 4 și 5 camere. Dat fiind unicitatea acestui proiect, estimăm o investiție de aproape de 200 milioane de euro”, a declarat, într-un comunicat remis redacției, Elena Dumitrache, director de vânzări Eden Capital Development.

Noul proiect se înscrie în strategia companiei de a aduce pe piața locală proiecte de referință, astfel că ansamblul Cortina Forest va avea o arhitectură unică în România, elemente constructive și de design inovative, maximum de facilități și servicii și un caracter exclusivist.

(Sursa foto - Eden Capital Development)

”Demararea unui nou proiect arată angajamentul pe termen lung pe care Eden Capital Development îl are pe piața locală, mai ales într-un moment în care economia locală și cea europeană stau sub semnul incertitudinii pe fondul presiunii inflaționiste și a războiului din Ucraina. Chiar și în acest context este nevoie de locuințe de calitate, la prețuri corecte”, a declarat Elena Dumitrache, director de vânzări Eden Capital Development.

Dezvoltatorul a livrat în ultimii 7 ani peste 1.600 de locuințe în București, în special în zona de nord și are în dezvoltare deja alte 1.700 apartamente din gama premium și de lux.

Sursa foto: Eden Capital Development

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri