Hagag Development Europe își extinde prezența pe segmentul birourilor private prin deschiderea unui centru de business în clădirea H Tudor Arghezi din Capitală, spații care se adresează companiilor care vor un birou dedicat, dar fără să fie nevoie să închirieze suprafețe foarte mari și pe perioade de timp ce pot fi negociate în funcție de nevoile clienților.

H Private Arghezi este primului centru de business „full service” al Hagag Development Europe, care va fi inaugurat la începutul anului viitor în care va investi aproximativ 1,5 milioane de euro.

Noul centru se adresează antreprenorilor, expaților, companiilor locale și internaționale cu proiecte pe termen scurt, mediu sau lung în România, companiilor specializate în servicii de training sau organizatorilor de conferințe care sunt în căutarea unor spații de birouri moderne și inspiraționale sau de săli de meeting individuale, funcționale 24/7, care își doresc să poată accesa rapid servicii premium de consultanță în multiple domenii și care să le asigure o bună funcționare a afacerii.

Primul Centru pe care compania îl va inaugura în trimestrul I a anului 2023, H Private Arghezi, se întinde pe două nivele cu o suprafață totală de peste 1.500 de metri pătrați și dispune de aproximativ 30 de birouri gata compartimentate și amenajate, cu suprafețe cuprinse între 18 mp și 70 mp, săli de ședință complet echipate și tehnologizate care pot acomoda până la 40 de persoane simultan, un business lounge modern și elegant, kitchinette individuale pentru fiecare etaj și un Community Manager dedicat locației, cu experiență de peste 15 ani în zona operațională.

“H Private este un produs nou, dinamic, dezvoltat pe baza cererii pentru spații de birouri de dimensiuni mai reduse și, în special, pentru centre de business de tip boutique care pun accentul pe siguranța și bunastrarea chiriașilor, dar și pe ușurința accesului. Vorbim despre o cerere pe care noi am indentificat-o nu doar în baza solicitărilor pe care le-am primit de la potențiali clienți, ci și prin activitățile de research și prospectare derulate de echipa noastră.

Ceea ce H Private aduce nou pentru această piață a centrelor de afaceri este Business Concierge-ul nostru care înglobează nu doar serviciile necesare pentru buna funcționare a unei companii, ci și servicii adiționale personalizate, dedicate bunăstării chiriașilor, care să le permită acestora din urma să atingă o stare de echilibru între muncă și viață personală”, a declarat Andreea Mihai, CEO al Hagag Development Europe.

Un exemplu de utilizare a acestui tip de spațiu poate fi cel al unei companii care nu vrea să închirieze un etaj întreg într-o clădire de birouri, dar nu vrea nici să lucreze în spații de co-working deoarece are nevoie de spații dedicate. Un alt exemplu ar putea fi al unei companii străine, care vine în România și testează piața, înainte a-și extinde activitățile sau pentru echipele pe plan local.

Sursa foto: Hagag Development Europe

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri