Sun Leader, companie specializată în soluții și sisteme de acoperire și închidere a teraselor cu destinație turistică, comercială sau rezidențială, dezvăluie care au fost cele mai căutate soluții de amenajări terase din 2022. Care sunt alegerile locațiilor HoReCa ce se potrivesc și teraselor de acasă, detaliem în rândurile de mai jos.

Anul 2022 a venit ca un nou început după efectele pandemiei asupra economiei și asupra activității multor companii, în special a celor care activează în domeniul restaurantelor, hotelurilor și cafenelelor. Sun Leader subliniază că antreprenorii au luat exemplu din criza pandemică și au căutat soluții pentru a evita repetarea efectelor.

Care au fost alegerile locațiilor HoReCa în domeniul lor, referitor la spațiile exterioare? Iată ce recomandă specialiștii în reamenajarea teraselor cu sisteme retractabile de protecție și care au fost cele mai căutate soluții în amenajări de terase:

1. Pergole retractabile pentru acoperirea teraselor, o modalitate practică de a acoperi terasele cu sisteme moderne mobile. Acoperișurile retractabile au fost extrem de căutate în 2022, iar principalele motive sunt:

  • Funcționalitatea practică. Sistemele din care sunt realizate (în principal aluminiu și materiale PVC) permit deschiderea și închiderea automatizată la orice moment. Prin urmare, aceste acoperișuri avantajează utilizarea teraselor în orice anotimp, indiferent de tipul de vreme, și adaptarea ușoară a terasei în funcție de nevoi.
  • Controlul facil și de la distanță. În centrul atenției sunt pergolele retractabile electrice, ușor de manevrat, cu control rapid în termen de câteva secunde. Adaptate tehnologiilor de astăzi, și terasele pot fi inteligente și accesibile prin aplicație mobilă – un alt motiv pentru care pergolele retractabile sunt atât de populare.
  • Garanția de 30 de ani oferită doar de echipa Sun Leader, personalizare specifică și asistență completă la orice moment. Calitatea înaltă a materialelor și mentenanța continuă asigură o terasă rezistentă pentru mult timp.

2. Sisteme de închidere cu sticlă glisantă electric, pentru utilizarea terasei pe termen lung și în orice anotimp. Sistemele cu sticlă mobilă sunt varianta modernă a sistemelor simple sau cu sticlă fixă, variantă ce avantajează atât locațiile HoReCa cât și utilizatorii casnici. În 2022, aceste sisteme au fost extrem de practice pentru:

  • Aerisirea eficientă a terasei
  • Delimitarea spațiilor pe terasă sau a terasei de spațiile interioare
  • O notă de eleganță și confort
  • Priveliște panoramică
  • Încălzirea terasei și menținerea unei temperaturi confortabile

3. Sisteme de încălzire pentru terase și sisteme de purificare a aerului. Nevoia de a avea o atmosferă cât mai curată pe terase i-a determinat pe cei care au investit în spațiile lor exterioare să caute și astfel de soluții. Purificatoarele de aer portabile și aparatele de ventilație sau încălzire au devenit un must-have ca și accesorii pentru terase.

Astfel de măsuri pentru îmbunătățirea activității din HoReCa sau pentru a avea o terasă mai confortabilă acasă au determinat considerarea anului 2022 ca anul investițiilor inteligente în construcțiile și amenajările de terase. Astfel, pergolele retractabile au fost în top cele mai căutate soluții de amenajări terase din 2022. Dacă pe tine te atrag alegerile locațiilor HoReCa ce se potrivesc și teraselor de acasă, contactează specialiștii Sun Leader și obține o propunere personalizată!

Sursa foto: Sun Leader

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri