Prime Kapital, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din România, construiește în nordul Bucureștiului Avalon Estate, proiect imobiliar care își propune să surprindă piața locală prin varietatea de locuințe pe care le pune la dispoziția viitorilor săi locatari și prin facilitățile unice menite să creeze o comunitate selectă.

Complexul va oferi, în total, locuințe pentru aproximativ 800 de familii. Tipologiile variate de locuințe din cadrul Avalon Estate sunt create pentru a satisface gusturile fiecărui client, indiferent dacă preferă un townhouse spațios sau un apartament inteligent compartimentat și cochet. Fiecare unitate are finisaje moderne, ferestre înalte și acces la balcon sau terasă, astfel încât să te poți bucura de lumina naturală și de peisajul verde.

În comparație cu alte proiecte din România, care oferă un număr limitat de variante când trebuie să-ți alegi locuința dorită, Prime Kapital a ales să pună mai mult accent pe diversitatea proprietăților pe care le dezvoltă, astfel încât să acopere cât mai multe dintre preferințele și nevoile viitorilor locatari.

Prin urmare, în Avalon Estate se găsesc foarte multe tipuri de amenajări interioare și exterioare, împărțite în 5 mari categorii.

Am stat de vorbă cu George Călin, Sales Manager în cadrul Prime Kapital Development, pentru a discuta în detaliu despre ce oferă Avalon Estate în materie de spații locative, dar să aflăm și care sunt cumpărătorii de locuințe din complex, în funcție de tipul de locuință pentru care optează.

„Una dintre caracteristicile proiectului nostru este diversitatea. Avem multe tipuri de unități, potrivite pentru toate gusturile sau planurile pe care le au viitorii noștri locatari. Avem peste 55 de tipuri de unități, și toate au o caracteristică în comun: calitatea și atenția la detalii”, a subliniat George Călin.

Potrivit lui, cumpărătorii Avalon Estate sunt în general familiile care caută să fie cât mai aproape de școlile internaționale din zona de nord a Capitalei, dar care își doresc, în același timp, și spații verzi extinse, care caută intimitate și securitate, precum și un volum de trafic redus.

„Aici, accesul auto este limitat, astfel încât să puteți respira aer curat și să vă bucurați de spații verzi extinse. Proiectul este un concept car-free - practic se circulă doar pe arterele perimetrale din cadrul ansamblului nostru,” a adăugat managerul de vânzări.

Pe lângă familiile cu copii, care reprezintă deja circa 70% din totalul viitorilor rezidenți din Avalon Estate, un alt segment destul de important de cumpărători în proiectul rezidențial este reprezentat de cupluri și de tineri profesioniști, dar și de antreprenori. Complexul va forma o comunitate tânără - mai mult de o treime dintre cumpărători au sub 40 de ani și sunt oameni care gândesc la fel și au în comun dorința de a trăi într-un complex la standarde internaționale.

Locuințele de tip Townhouse, perfecte pentru familiile cu copii

Cu siguranță, cele mai impunătoare tipuri de locuințe din Avalon Estate sunt cele de tip Townhouse, care vin cu suprafețe generoase, oferă intimitate și sunt perfecte pentru familiile cu copii.

„Cele mai reprezentative, din punctul meu de vedere, sunt locuințele de tip Townouse. Sunt locuințele alăturate, dispuse pe mai multe etaje. Sunt 4 tipuri de locuințe townhouse, iar ele sunt foarte căutate de familiile cu copii”, ne-a explicat George Călin.

Avalon Estate Townhouse(Avalon Estate Townhouse - sursa foto: Prime Kapital)

Townhouse-urile au suprafețe generoase, vin cu spații pe dublă înălțime, de până la 6 metri și au foarte bine compartimentate zonele de zi și zonele de seară.

Totodată, aceste locuințe beneficiază și de terase foarte generoase, iar în zona frontală se regăsesc și grădini private. De asemenea, townhouse-urile au dublu acces, având și locuri de parcare în zona din spatele acestora.

Parkview, locuințe pentru cei care vor să se bucure de mai multă verdeață

Avalon Estate Parkview(Avalon Estate Parkview - sursa foto: Prime Kapital)

Un alt tip de locuințe dezvoltate de Prime Kapital în cadrul proiectului Avalon sunt locuințele Parkview, care pot veni cu o suprafață utilă de până la 150 mp și o compartimentare inteligentă.

„Cumpărătorii apreciază la aceste locuințe spațiile generoase, luminozitatea, suprafețele vitrate mari, ceea ce există în absolut toate unitățile. Apropierea de spațiile verzi este un alt punct forte al locuințelor de tip Parkview, acestea beneficiind de o vedere directă către parcul nostru central”, ne-a mai spus George Călin.

Penthouse-urile, preferate pentru intimitate

Când vorbim de penthouse-uri în Avalon Estate, intimitatea pare să fie principalul avantaj pe care cumpărătorii îl caută la acest tip de locuințe, potrivit managerului de vânzări din cadrul Prime Kapital.

Avalon Estate Penthouse(Avalon Estate Penthouse - sursa foto: Prime Kapital)

Citeste si:

    „Pentru penthouse, cumpărătorul este puțin mai nonconformist. Mai pot spune că, un cumpărător tipic de penthouse este reprezentat de antreprenori, de familii tinere.

    Cumpărătorii caută în principal o vedere panoramică asupra întregului proiect, dar și intimitate pe terasele locuinței. Spun «terasele» pentru că penthouse-urile noastre beneficiază de patru terase distincte, fiecare având intimitate față de zona învecinată”, ne-a mai dezvăluit George Călin.

    Cele patru terase amintite de reprezentantul Prime Kapital pot veni cu o suprafață totală de până la 77 mp, iar suprafața apartamentelor poate ajunge și ea până la 230 mp, oferind nenumărate variante de amenajare.

    Chiar și proprietarii de apartamente mai mici se vor bucura de spații deschise

    Referitor la unitățile mai mici de locuit din Avalon Estate, cum sunt studiourile și apartamentele cu 2 camere, George Călin ne spune că sunt ideale pentru cei care au nevoie de acces rapid către un posibil loc de muncă în zona de nord a Capitalei sau pentru cuplurile tinere, care încă nu au copii.

    Citeste si:

      „Putem discuta de antreprenori și de cupluri care lucrează în zona de nord a Capitalei, dar nu neapărat, persoane care caută o arhitectură deosebită și care caută suprafețe compartimentate inteligent.

      În general, printre cumpărători se află cupluri aflate la început de drum. Regăsim și antreprenori, dar și studenți. În general, aceștia vin la noi pentru că se bucură de acces facil către toată zona de nord a orașului”, ne-a explicat George Călin.

      În Avalon Estate, apartamentele cu 2 camere pot veni și ele cu grădini private, de până la 39 mp, iar suprafețele utile ale apartamentelor variază între 44 și 65 mp. Pot beneficia și de terase, unele de până la 19 mp.

      Studiourile vin și ele cu suprafețe utile cuprinse între 36 și 41 mp, la care se poate adăuga grădini private cu suprafețe de până la 46 mp și terase generoase. Așadar, chiar și locatarii care se vor muta în locuințele mai mici din Avalon Estate vor avea variante de a se bucura de aer liber.

      La toate acestea, ne-a mai spus sales managerul de la Prime Kapital, locatarii din complex vor avea la dispoziție și toate facilitățile de uz comun, care vor fi deschise tuturor.

      Avalon Estate aduce un plus pentru întreaga zonă prin integritatea lui, prin toate facilitățile pe care le oferă. Cele mai importante, din punctul meu de vedere, sunt în primul rând conceptul de car-free, parcul din zona centrală, care funcționează ca un plămân pentru întreg ansamblul, zona de Clubhouse, care vine cu restaurant și bar, sală de fitness și piscină exterioară, și, inclusiv, Gatehouse-ul nostru, care va funcționa ca un social hub pentru toți rezidenții noștri”, a conchis George Călin.

      Pentru cei care vor să vadă cu ochii lor cum arată proiectul celor de la Prime Kapital, ansamblul Avalon Estate poate fi vizionat pe Bulevardul Pipera, nr. 1/8 M.

      Sursa foto: Prime Kapital

      Abonează-te pe

      Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

      Despre autor
      Adrian Ungureanu
      Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

      Te-ar putea interesa și:



      Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


      Setari Cookie-uri