Cumpărarea unui apartament direct de la un dezvoltator imobiliar înseamnă că cumpărătorul merge la dezvoltator fără ajutorul unei agenții imobiliare intermediare sau al unui agent imobiliar privat. De ce merită să investești într-o locuință nouă, direct de la dezvoltator? Achiziționarea unei case noi de la un dezvoltator nu numai că îți economisește o sumă substanțială de costuri inițiale, dar include un set unic de beneficii suplimentare. Care sunt acestea?

Care sunt avantajele procurării unei locuințe noi, direct de la dezvoltator?

• Totul este nou și curat

Nimic nu se compară cu sentimentul de a fi primul proprietar al unei case. Fiecare colț al locuinței tale va fi proaspăt și neatins, oferindu-ți un mediu nou și plăcut pentru a-ți începe aventura în noua ta casă;

• Costuri operaționale mai mici

Investiția într-o casă nouă înseamnă că te vei bucura de costuri operaționale reduse. Casele noi sunt concepute cu tehnologii moderne și eficiente energetic, care pot reduce factura ta lunară la utilități. De la izolație superioară la instalații electrice eficiente, vei avea parte de economii semnificative pe termen lung;

• Fără istoric și riscuri reduse

Fiind primul proprietar al casei, nu vei avea nevoie să verifici istoricul locuinței înainte de achiziție. Acest lucru reduce riscul apariției unor probleme ascunse sau a litigiilor cu privire la dreptul de utilizare al locuinței. Vei avea garanția că casa este nouă, construită conform standardelor moderne și fără vicii ascunse;

• Garanție și asistență post-vânzare

Un dezvoltator imobiliar serios așa ca Avangarde îți oferă o perioadă de garanție pentru casa nouă achiziționată. Aceasta vă oferă liniștea că eventualele defecțiuni sau probleme apărute în primele luni sau ani vor fi remediate de către dezvoltator. De asemenea, veți beneficia de asistență post-vânzare și de un serviciu dedicat pentru a vă ajuta în rezolvarea oricăror probleme sau întrebări ulterioare achiziției;

• Personalizare și alegeri

O casă nouă îți oferă posibilitatea unică de a-ți personaliza locuința după propriul gust și preferințe. Poți alege finisajele, instalațiile și materialele dintr-o selecție variată pentru a crea casa visurilor tale. Cu Avangarde, vei putea transforma spațiul într-unul modern și sofisticat, care să se potrivească stilului tău de viață.

Astfel, ai nevoie de suficiente cunoștințe și de un bun proces decizional pentru a-ți atinge obiectivul vizat în viitor. Este important să te asiguri că dezvoltatorul imobiliar pe care îl vei alege este suficient de credibil pentru a-ți asigura nevoile sau planul dorit pentru investițiile tale viitoare. Dacă intenționezi să ai propria casă de vis în viitor, trebuie să găsești dezvoltatorul imobiliar potrivit pentru tine.

Să ții cont de faptul că, cumpărarea unei locuințe este influențată și de accesibilitatea mijloacelor de transport, priveliștea de la fereastră, vecinii plăcuți, disponibilitatea unei parcări sau a unui parc de alergare la distanță de mers pe jos, distanța față de locul de muncă etc. Cântărește acești factori împreună pentru a nu-ți regreta alegerea.

Cum alegi un dezvoltator de încredere

Pentru a alege un dezvoltator de încredere, urmează acești trei pași simpli:

1. Cercetează și informează-te despre reputația dezvoltatorului imobiliar. Verifică recenziile și feedback-ul clienților anteriori, caută informații despre proiectele anterioare ale dezvoltatorului și asigură-te că are o istorie solidă în domeniul construcțiilor;

2. Verifică documentele și autorizațiile necesare. Asigură-te că dezvoltatorul are toate autorizațiile legale pentru a dezvolta proiectul imobiliar și că respectă toate reglementările și standardele de construcție. Verifică și dacă proiectul este asigurat pentru a acoperi eventualele probleme sau deficiențe;

3. Consultă-te cu profesioniști în domeniu. Solicită sfatul unui avocat sau al unui expert imobiliar pentru a evalua documentele și contractele propuse de dezvoltator. Acești profesioniști pot identifica eventualele probleme sau clauze neclare și te pot ajuta să iei o decizie informată și sigură.

Prin urmarea acestor trei pași simpli, vei putea alege un dezvoltator de încredere care să-ți asigure un proiect imobiliar de calitate și să-ți protejeze investiția.

Ce trebuie să știi despre Grupul Avangarde

Avangarde Group este un dezvoltator imobiliar cu o vastă experiență de peste 15 ani pe piața imobiliară din România, timp în care a dezvoltat peste 15.000 de unități rezidențiale în diverse orașe din țară, precum București, Constanța, Brașov și Ploiești. Unul dintre proiectele lor de succes, Avangarde City, este situat în zona Militari - Roșu, București, oferind o gamă variată de apartamente și facilități urbane complete. Cu un accent deosebit pe calitate, siguranță și confort, Avangarde construiește locuințe bine compartimentate, conforme cu normele de construcție în vigoare și cu finisaje premium. Continuând să se dezvolte, dezvoltatorul planifică livrarea, în acest an, a 72 de unități în orașul Bragadiru, ca parte a unui proiect mai amplu ce se va desfășura până în 2028 și care va totaliza 700 de unități locative, grădinițe, săli de sport, spații comerciale și de recreere.

Alege să-ți transformi visul în realitate cu Avangarde - dezvoltatorul imobiliar în care poți avea încredere. Descoperă o nouă experiență în confort și calitate, alături de o echipă dedicată și pasionată. Investește în viitorul tău și alege o locuință nouă construită de Avangarde!

Sursa foto: Avangarde

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri