După mai multe vizite în jumătatea de nord a Capitalei, ajungem de această dată într-un apartament și din jumătatea sudică a orașului.

Mai exact în zona de sud-vest (13 Septembrie), relativ aproape de centrul Bucureștiului, pe fosta platformă industrială Vulcan, acolo unde NEPI Rockcastle a dezvoltat complexul comercial Vulcan Value Center și Vulcan Residence.

Proiectul se află în curs de livrare a apartamentelor sale, iar, din ce înțelegem, stocul de apartamente de tip studio și studio dublu au fost deja lichidate. Au mai rămas disponibile apartamentele de două, trei și patru camere, penthouse-uri și duplexuri.

În cadrul vizitei noastre am văzut un apartament de showroom de 3 camere, cu 71 mp suprafață utilă, amenajat de cei de la Rovere. Dacă vreți comparați cu alte apartamente noi de 3 camere din nordul Bucureștiului avem alte două exemple pentru voi. Unul din The Levels și iar celălalt în Parcului20.

apartament 3 camere Vulcan Residence

(Schiță apartament 3 camere TIP A, în Vulcan Residence - sursa NEPI Rockcastle)

De la intrarea în apartament, în stânga aveți dormitorul matrimonial, care dispune de propria baie. În partea dreaptă, între holul de la intrare și bucătărie se mai regăsește o baie dotată cu buș.

Vizavi de această baie, pe holul care duce către bucătărie și living, se regăsește încă o cameră care poate fi amenajată atât ca studio de lucru sau ca un al doilea dormitor. Această cameră are și acces către unul dintre cele două balcoane destul de mari ale apartamentului. În fișa tehnică a apartamentului, cele două balcoane asigură o suprafață de circa 25 mp.

Bucătărie deschise se continuă într-un living spațios și elegant în forma de prezentare. Din living se iese pe al doilea balcon al apartamentului. Chiar mai mare decât primul și în formă de „L”, pe colțul blocului.

Dormitorul matrimonial este și el spațios, iar faptul că dispune de propria baie le poate oferi cuplurilor intimitate totală, în cazul în care au copiii sau au musafiri pe care i-ar putea acomoda în celălalt dormitor.

Apartamentele pot fi dotate cu aparate de aer condiționat de la LG, discrete, care pot fi confundate cu ușurință cu niște tablouri, iar, în plus, în dotările apartamentelor intră și sistemul de împrospătare a aerului pentru a elimina riscul condensului chiar și în zona de bucătărie și living. Tâmplăria PVC a ușilor de la balcoane și a ferestrelor au 7 camere și trei straturi de geam termopan. La intrarea în apartament, ușa este blindată.

Pentru asigurarea confortului termic la interior, încălzirea se face prin pardoseală, iar pentru locatarii se pot baza pe trei centrale de bloc ce asigură constant apa caldă și căldura.

Prețul acestui tip de apartament începe de la 152.000 de euro + TVA, ceea ce înseamnă undeva la aproape 165.000 de euro. Acesta este prețul apartamentului nemobilat. Pentru un aranjament pentru cel din imagini, costul poate crește cu aproximativ 30.000 de euro.Cei care vor și un spațiu de stocare mai mare, mai pot achita în plus 3.000 de euro pentru a achiziționa și o boxă.

Complexul cuprinde 254 de apartamente, un loc de joacă și se află la câțiva pași de centrul comercial Vulcan Value Center, în care este încadrat de două artere importante din zonă, străzile Progresului și Mihail Sebastian.

În plus, Vulcan Residence are 271 locuri de parcare, la parter și la subsol, dintre care, în prezent, ceva mai mult de 20 de locuri erau pentru mașinile electrice, fiind dotate cu stații de încărcare.

Sursa foto: Wall-Street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri