Dezvoltatorul SunLake Residence a achiziționat două terenuri pe malul lacurilor Pipera și Balotești pentru construcția a două noi ansambluri rezidențiale, care vor avea la finele dezvoltării lor o valoare de 40 de milioane de euro.

SunLake Pipera și SunLake Homes (Balotești) sunt viitoarele cartiere de locuințe ce vor fi construite pe pe malul celor două lacuri și nordul Capitalei și vor fi similare conceptului SunLake Residence, de pe malul lacului Fundeni, acolo unde sunt în dezvoltare trei blocuri, cu un total de peste 300 de apartamente.

Valoarea totală de piață a proiectelor dezvoltate de Park Properties va depăși 100 mil. euro.

„Am achiziționat recent un teren pe malul lacului din zona Pipera unde intenționăm să dezvoltăm un complex rezidențial de apartamente premium, dar și 20.000 mp de teren pe malul lacului Balotești pentru un viitor cartier de vile de lux. (...) Odată cu achiziția noilor terenuri și dezvoltările planificate vom depăși pragul de 700 unități locative și avem ca obiectiv depășirea bornei de 1.000 de unități în București și în apropierea sa, în următorii ani”, a declarat, într-un comunicat remis redacției, Alexandru Mănăilă, Managing Partner, Park Properties.

Contactați de wall-street.ro, reprezentanții dezvoltatorului nu declarat că valoarea tranzacțiilor este confidențială.

Dezvoltatorul afirmă că prețurile pentru apartamente în România sunt încă accesibile față de alte capitale europene, motiv pentru care estimează că și în România piața se va alinia la nivelul central european și prețurile vor crește pe termen mediu și lung.

„Din acest motiv continuăm să investim în terenuri cu unicitate în România, însă doar dacă fac sens și proiectele sunt viabile din punct de vedere financiar. Pentru a putea fi competitivi pe piață, cheia este identificarea de terenuri cu potențial și la un preț corect, unde apartamentele sau bunurile imobile se vor vinde rapid, indiferent de condițiile pieței imobiliare”, a completat Alexandru Mănăilă.

Park Properties are în dezvoltare și proiectul SunLake Residence, un proiect în care investițiile se ridică tot la 40 milioane de euro, situat pe malul lacului Fundeni, care va fi compus din trei blocuri, iar în prezent, lucrările la blocul B, ce are o structură de S+P+12 etaje, au ajuns la nivelul 10, iar în ianuarie 2024 se va finaliza complet structura de rezistență.

Sursa foto: Park Properties

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri