Cristian Tantareanu si-a vandut vila din Corbeanca pentru 3,5 milioane euro catre o firma privata din Bucuresti care va folosi proprietatea omului de afaceri pentru organizarea de evenimente, a anuntat intermediarul tranzactiei, magazinuldecase.ro.

Peste 3.200 de vizitatori s-au aratat interesati de vila omului de afaceri, in intervalul de trei luni cat a fost postat anuntul pe site-ul intermediarului.

Tranzactia vilei de la Corbeanca reprezinta aproximativ 8% din valoarea tranzactiilor efectuate prin site-ul magazinuldecase.ro, acestea fiind estimate la 37 milioane de euro.

MagazinulDeCase.ro este un serviciu imobiliar care faciliteaza contactul direct dintre proprietarul unei locuinte si potentialii cumparatori interesati de respectiva locuinta. Astfel o proprietate poate fi vanduta, respectiv cumparata, fara sa mai fie necesara plata unui comision catre intermediari.

Sistemul MagazinulDeCase.ro functioneaza in Romania de la jumatatea lunii octombrie 2006, servicii similare existand atat in Europa Occidentala cat si in SUA. MagazinulDeCase vinde lunar intre 50 si 80 de case, timpul mediu de finalizare a tranzactiilor fiind de maxim doua luni pentru imobilele mai scumpe.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si