Mall de 100 milioane de euro la Sibiu

CA Immo International va investi 100 de milioane euro in dezvoltarea unui centru comercial in Sibiu cu o suprafata de vanzare de peste 80.000 de metri patrati, ceea ce va duce la dublarea suprafetei utile detinute de catre companie in Romania

"Sibiul ofera un potential comercial corespunzator unei suprafete de circa 250.000 pana la 300.000 metri patrati, din care in prezent sunt materializati abia circa 80.000 metri patrati in sudul si vestul orasului. Pana la ora actuala, nordul orasului nu este valorificat din punct de vedere comercial, cu toate ca zona prezinta o densitate a populatiei ridicata", sunt de parere reprezentantii CA Immo International.

Noul centru comercial din Sibiu va fi construit pe un teren cu o suprafata de 220.000 metri patrati, fiind conectat la reteaua de comunicatii regionale si supraregionale. Terenul este situat la artera de iesire din Sibiu in directie nordica si totodata in vecinatatea autostrazii aflate inca in constructie. Cladirile urmeaza a fi ridicate in urmatoarele 12 pana la 15 luni si dispuse in forma de U, locurile de parcare fiind amplasate la mijloc.

Pe baza strategiei sale de expansiune in tarile din sud-estul Europei, CA Immo-International a stabilit o cooperare cu grupul de dezvoltare de proiecte OASIS in vederea crearii de centre comerciale intr-o serie de orase romanesti, proiecte din care face parte si mallul ce va fi construit in Sibiu. OASIS a realizat in Romania in ultimii trei ani, peste 40 de amplasamente pentru lanturile comerciale germane Kaufland si Plus.

CA Immo International este parte a grupului CA Immo si totodata societate subsidiara a CA Immobilien Anlagen AG, ce desfasoara activitati de investitii in Europa de Est si Centrala, precum si in statele CSI. Actiunile companiei CA Immo International sunt cotate la Bursa din Viena in segmentul primar. Intreprinderea investeste in primul rand in imobile cu destinatie comerciala in domeniul birouri, comert si logistica.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri