NEPI Rockcastle, noua companie formata in urma fuziunii, a incetat tranzactionarea actiunilor pe JSE si Bursa de Valori Bucuresti (BVB), in cazul NEPI, si pe JSE si Bursa din Mauritius, in cazul Rockcastle. Incepand cu 12 iulie 2017, NEPI Rockcastle se tranzactioneaza pe JSE si Euronext Amsterdam, sub noul cod buriser NRP, cu o capitalizare bursiera la listare de 6,1 miliarde de euro.

Compania se axeaza in continuare pe detinerea, adminstrarea si dezvoltarea de proprietati comerciale dominante in piete competitive din Europa Centrala si de Est, detinand pozitii de top in Romania (cel mai mare investitor imobiliar pe segmentul de retail), Polonia (al patrulea cel mai mare investitor pe segmentul de retail) si Slovacia (a doua cea mai mare companie de pe acest segment) si avand o prezenta puternica in Croatia, Cehia si Serbia.

In prezent, NEPI Rockcastle detine si administreaza 51 de proprietati operationale localizate in principal in sase tari din Europa Centrala si de Est, cu o valoare totala de aproximativ 4 miliarde de euro, precum si sase dezvoltari in curs de constructie.

NEPI Rockcastle detine, de asemenea, un portofoliu semnificativ de actiuni listate si lichide, ale unor mari companii imobiliare globale care domina prin performanta pietele pe care activeaza, avand operatiuni in S.U.A., Marea Britanie si in Europa continentala, cu o valoare de peste 1 miliard de euro.