NEPI Rockcastle, unul dintre cei mai importanti investitori din Romania si Europa Centrala si de Est, anunta ca va inaugura un nou centru comercial, Shopping City Targu-Mures, in luna martie 2020, in urma unei investitii de 70 de milioane de euro.

"Acest proiect este unul dintre cele mai importante de pe agenda anului viitor, prioritare fiind respectarea deadline-ului. Shopping City Targu Mures va aduce optiuni variate de cumparaturi si petrecere a timpului liber si noi locuri de munca, contribuind la dezvoltarea economica a regiunii", spune Alin Burlacu, leasing manager in cadrul NEPI Rockcastle.

In ceea ce priveste stadiul inchirierilor, peste 75% din suprafata mall-ului este deja ocupata, negocierile pentru restul spatiilor urmand sa fie finalizate in foarte scurt timp.

Construit pe un teren de 12,5 hectare, noul mall va dispune de o suprafata inchiriabila de 40.000 de metri patrati, iar peste 60% din suprafata noului mall va fi ocupata de magazine ancora, potrivit NEPI Rockcastle. In Shopping City Targu Mures va functiona un hypermarket Carrefour cu o suprafata de 10.000 mp.

Muresenii vor avea acces la un cinema multiplex si la un loc de joaca cu o suprafata generoasa, de 500 mp. Proiectul va fi completat cu o gradina pe acoperis de aproximativ 3.500 mp care va deservi 4 restaurante. De asemenea, centrul comercial va avea o parcare cu o capacitate de aproximativ 1.500 de locuri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri