NEPI Rockcastle investeste 70 mil. euro in proiectul noului mall din Targu Mures, Shopping City Targu Mures

NEPI Rockcastle, unul dintre cei mai importanti investitori din Romania si Europa Centrala si de Est, anunta ca va inaugura un nou centru comercial, Shopping City Targu-Mures, in luna martie 2020, in urma unei investitii de 70 de milioane de euro.

"Acest proiect este unul dintre cele mai importante de pe agenda anului viitor, prioritare fiind respectarea deadline-ului. Shopping City Targu Mures va aduce optiuni variate de cumparaturi si petrecere a timpului liber si noi locuri de munca, contribuind la dezvoltarea economica a regiunii", spune Alin Burlacu, leasing manager in cadrul NEPI Rockcastle.

In ceea ce priveste stadiul inchirierilor, peste 75% din suprafata mall-ului este deja ocupata, negocierile pentru restul spatiilor urmand sa fie finalizate in foarte scurt timp.

Construit pe un teren de 12,5 hectare, noul mall va dispune de o suprafata inchiriabila de 40.000 de metri patrati, iar peste 60% din suprafata noului mall va fi ocupata de magazine ancora, potrivit NEPI Rockcastle. In Shopping City Targu Mures va functiona un hypermarket Carrefour cu o suprafata de 10.000 mp.

Muresenii vor avea acces la un cinema multiplex si la un loc de joaca cu o suprafata generoasa, de 500 mp. Proiectul va fi completat cu o gradina pe acoperis de aproximativ 3.500 mp care va deservi 4 restaurante. De asemenea, centrul comercial va avea o parcare cu o capacitate de aproximativ 1.500 de locuri.

Citeste si:
La ce riscuri sunt supuși copiii care petrec mai mult timp în online
La ce riscuri sunt supuși...

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri