Lucrarile pentru constructia mallului din Tirgu Mures, o investitie de 50 de milioane de euro ce va fi amplasata la intersectia dintre Bulevardul 1 Decembrie 1918 si Calea Sighisoarei, vor demara in prima parte a anului 2018, iar deschiderea centrului comercial este preconizata pentru al patrulea trimestru din an, potrivit reprezentantilor NEPI Rockcastle. Centrul comercial va avea o suprafata inchiriabila de 50.000 de metri patrati.

Principalul concurent din Tirgu Mures este mallul Promenada, care are o suprafata de 50.000 de metri patrati inchiriabili si chiriasi precum Auchan, H&M, Motivi, Adidas Outlet, New Yorker, Lee Cooper, Tom Tailor, Coccodrillo, Takko, Deichmann, Orsay, Hervis, dm, Kenvelo si altii.

Dezvoltatorul nu a comunicat inca daca are deja contracte semnate sau negocieri cu principalii retaileri, insa reprezentantii sai spun ca ”va gazdui branduri noi, locale si internationale, un hypermarket, un cinematograf ultra-modern, dotat cu cea mai avansata tehnologie, precum si spatii generoase pentru recreere in zona de restaurante si cafenele”, la care se adauga 1.500 de locuri de parcare.

„La Targu Mures am remarcat ca exista nevoia unei destinatii premium de retail, care sa fie aliniata la profilul publicului din regiune. Prin aceasta investitie, ne propunem sa oferim vizitatorilor un centru comercial complet, un spatiu ultramodern de cumparaturi si divertisment, cu branduri internationale aduse in premiera si optiuni unice de petrecere a timpului liber”, spune Iuliu Bartha, Asset Manager in cadrul NEPI Rockcastle.