Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va incepe procedura de contractare prin credit ipotecar a 36 de apartamente in municipiul Slobozia, judetul Ialomita Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor (MDLPL).

Ansamblul de locuinte din Slobozia este constituit din doua blocuri cu trei etaje, avand apartamente cu doua si trei camere. Cele doua blocuri cuprind 36 de apartamente, dintre care 27 apartamente cu doua camere si noua apartamente cu trei camere.

Planurile apartamentelor si informatiile necesare legate de acest amplasament vor fi prezentate de catre ANL intr-o expozitie la sediul Primariei din Slobozia in perioada 17 iulie – 29 august 2008. In perioada mentionata se vor elibera adeverintele pentru banca si se vor depune certificatele de solvabilitate si declaratiile notariale.

Potrivit datelor Agentiei Nationala pentru Locuinte, persoanele care doresc sa contracteze o locuinta in acest amplasament trebuie sa fie inscrise in baza de date ANL si sa urmeze procedura de contractare lansata de agentie.

In luna iunie, Agentia Nationala pentru Locuinte a demarat procedura de contractare prin credit ipotecar a alte 134 de apartamente in orasul Eforie Sud, dupa ce recent folosise acelasi procedeu pentru contractarea a circa 400 de apartamente in Piatra Neamt, Navodari, Ploiesti, Bucuresti si Campina.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Palatul Universității va fi consolidat și restaurat. Lucrarile vor dura 5 ani
Setari Cookie-uri