Compania Ancodom a demarat constructia la Brasov a doua proiecte rezidentiale, investitia totala, estimata la 14 milioane de euro, fiind asigurata din fonduri proprii si, partial, din credite bancare.

Potrivit dezvoltatorului, cele doua proiecte, Pine Garden si Sub Cetate, sunt singurele ansambluri rezidentiale aflate in constructie in Centrul Istoric al Brasovului.

Ansamblul Pine Garden va cuprinde patru cladiri tip vila in care se vor afla 48 de apartamente cu 3 si 4 camere. Proiectul Sub Cetate va fi compus din 36 de locuinte de 2, 3, 4 si 5 camere. Cele doua ansambluri rezidentiale vor fi finalizate si predate la cheie pana la inceputul anului 2010. Pretul de vanzare al apartamentelor este de circa 1.500 euro pe metrul patrat construit. Fiecare apartament va beneficia de cel putin un loc de parcare acoperit.

Compania Ancodom este parte a unui grup de firme din Brasov, cu activitate in diverse domenii: instalatii electrice, turism, productie industriala, reprezentanta moto etc. Grupul de firme este controlat de oamenii de afaceri brasoveni Ion Seche si Bogdan Draghici


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Consultant: Riscul ca România să rămână fără alimente este scăzut
Setari Cookie-uri