Compania Ancodom a demarat constructia la Brasov a doua proiecte rezidentiale, investitia totala, estimata la 14 milioane de euro, fiind asigurata din fonduri proprii si, partial, din credite bancare.
Potrivit dezvoltatorului, cele doua proiecte, Pine Garden si Sub Cetate, sunt singurele ansambluri rezidentiale aflate in constructie in Centrul Istoric al Brasovului.

Ansamblul Pine Garden va cuprinde patru cladiri tip vila in care se vor afla 48 de apartamente cu 3 si 4 camere. Proiectul Sub Cetate va fi compus din 36 de locuinte de 2, 3, 4 si 5 camere. Cele doua ansambluri rezidentiale vor fi finalizate si predate la cheie pana la inceputul anului 2010. Pretul de vanzare al apartamentelor este de circa 1.500 euro pe metrul patrat construit. Fiecare apartament va beneficia de cel putin un loc de parcare acoperit.

Compania Ancodom este parte a unui grup de firme din Brasov, cu activitate in diverse domenii: instalatii electrice, turism, productie industriala, reprezentanta moto etc. Grupul de firme este controlat de oamenii de afaceri brasoveni Ion Seche si Bogdan Draghici
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri