Gabriela Firea a anunțat, miercuri, că a a suspendat activitatea biroului de Relații cu Publicul din cadrul Primăriei Generale până în 22 martie, din cauză că o angajată a biroului a fost depistată pozitiv cu coronavirus.

”Ieri am decis suspendarea Relatiilor cu Publicul de la Primaria Capitalei pana pe 22 martie, tocmai pentru ca o colega din Primarie este infectata cu COVID-19. Acum 2 zile am solicitat inchiderea scolilor si gradinitelor pana dupa Paste, teatrele Primariei Capitalei si-au intrerupt activitatea, la fel ca manifestarile culturale cu un numar mare de oameni”, a transmis primarul capitalei printr-un mesaj publicat pe Facebook.

Tototdată, toți cei 70 de angajaţi ai Biroului de Evidenţă a Populaţiei au intrat în izolare la domiciliu, după ce o colegă a informat în cursul dimineţii că a fost în excursie în Israel cu un bărbat, confirmat ulterior cu coronavirus.

„Am închis Biroul de Evidenţă a Populaţiei începând din această dimineaţă, pentru că o colegă de la acest birou a anunţat abia azi dimineaţă faptul că s-a aflat în excursie în Israel cu pacientul de 60 de ani, fost ofiţer, angajat la DSP Sector 4. Şi pentru că a informat doar astăzi conducerea, am luat măsurile care s-au dispus la nivel naţional, şi anume: toate cele 70 de persoane angajate la Biroul de Evidenţă a Populaţiei au intrat de azi dimineaţă în izolare la domiciliu. Li se vor face testele necesare şi procedăm deja la dezinfecţia tuturor birourilor, holurilor, toaletelor, intrărilor din zona de Evidenţă a Populaţiei”, a precizat primarul, în debutul şedinţei Consiliului General al Capitalei.

Ea a menţionat că directorul Biroului va lucra de acasă, pentru acoperirea urgenţelor, având la dispoziţie aparatura necesară.

„Pentru urgenţele pe care le vor avea cetăţenii, pentru că vor fi şi astfel de situaţii, am luat legătura cu directorul de la Biroul de Evidenţă a Populaţiei. Va lucra de acasă, va avea computer, aparat foto, ştampilă, registre, documente, tot ceea ce este necesar, pentru a elibera documentele care sunt urgenţe. Deci nu se închide activitatea, dar se lucrează de la domiciliu, pentru protecţia atât a cetăţenilor, cât şi a angajaţilor de la biroul de Evidenţă a Populaţiei”, a spus ea, citată de Agerpres.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri