Suplimentar petiției dedicată susținerii mediului de afaceri, semnată până acum de peste 40.000 de companii românești, SmartBill se implică activ și în oferirea de suport spitalului Sibiu, printr-o donație de 35.000 de euro. Suma urmează să fie utilizată pentru achiziția de kituri de testare a coronavirului și aparatură pentru secția ATI.

Suma a fost colectată exclusiv din fondurile SmartBill și ale angajaților, cărora li s-a propus să doneze orice procent își doresc și pot susține din salariul brut lunar.

"Am profitat de campania Fundației Comunitare Sibiu, pentru a strânge o sumă consistentă destinată achiziției de kituri de testare și aparatură pt ATI. Am decis să donăm 10.000 euro din companie și să propunem colegilor din Sibiu să ne donăm un procent din salariul brut pe luna asta. Eu si soția mea am decis sa donăm 100%. Rezultatul a fost peste așteptări și sunt foarte mândru de echipa pe care o avem, pentru că absolut toți au decis să doneze procente semnificative, deși decizia și suma erau private. În total am strâns și vom dona 35.000 euro", spune Radu Hasan, co-fondator și CEO SmartBill.

SmartBill le propune și altor companii să sprijine actul medical, sector vital al României în acest moment.

Retail jobs

Dezvoltat în 2007, de antreprenorii Radu Hasan, Ioana Hasan și Mircea Căpățînă, SmartBill este un program de gestiune și facturare de pe piața din România cu peste 65.000 de clienți. SmartBill se adreseaza unei plaje mari de afaceri, de la PFA-uri, companii mici si mijlocii, și până la multinaționale, din toate domeniile de business. Prin intermediul SmartBill se emit lunar peste 2.000.000 de facturi și se factureaza peste 4 miliarde de euro anual. Compania a înregistrat o cifră de afaceri de peste 15.000.000 de lei în ultimul an, fiind unul dintre cei mai importanți jucători din piața softurilor financiar-contabile.

Citește și: Petiție a mediului de afaceri: ce măsuri cer de la autorități și cum o poți semna

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri F