În plină epidemie de COVID-19 și în condițiile în care autoritățile au luat aseară noi măsuri restrictive, printre care și realizarea slujbelor religioase doar online, Catedrala Ortodoxă din Cluj-Napoca împărtășește zeci de oameni, scrie cluj.24.ro.

"În plină epidemie de coronavirus, Biserica Ortodoxă și preoții nu au înțeles nimic din pericolul care ne paște. De asemenea, ordinele militare ale autorităților desemnate să gestioneze împiedicarea răspândirii epidemiei cu noul Coronavirus, sunt nesocotite pe față.

Echipa de reporteri de la Cluj24.ro au surprins azi scene absolut incredibile la Catedrala Ortodoxă din Cluj Napoca. Se presupune că mai ales în aceste zile trebuie să fim mai atenți și să nu intrăm în contact unii cu alții", scrie cluj24.ro.

Și deputatul USR Emanuel Ungureanu a reacționat la videoclipul cluj24.ro, într-o postare pe Facebook.

"INCREDIBIL! AZI, în plină EPIDEMIE de coronavirus, conducerea Bisericii Ortodoxe din Cluj-Napoca și de pretutindeni sfidează regulile de igienă și de bun simț și împărtășește credincioșii cu ACEEAȘI LINGURĂ!

Citeste si:
Rafila: Vaccinul antigripal va preveni co-infecţia cu virusul...
Alexandru Rafila: Vaccinul...

Să își aducă aminte toată lumea de aceste imagini când se va umple țara de sicrie!!! Încă din data de 9 martie, am cerut într-un interviu la RFI, să se suspende slujbele religioase pentru a proteja VIAȚA, exact ce cere Dumnezeu!

Dumnezeul pe care l-am cunoscut eu îndeamnă la înțelepciune, spiritualitate autentică, nu la batjocorirea credincioșilor care nu știu în ce pericol sunt!

Nu are rost să mai fac apel la conducere orașului Cluj-Napoca, el a fost condus dintotdeauna de politruci populiști care se vor ascunde când vom îngropa primii cetățeni iresponsabili care stau înghesuiți astăzi să disemineze comunitar Covid 19!

Vai de noi!

Citeste si:
Medic rezident, dat afară din apartamentul în care locuia cu chirie
Un medic rezident a fost dat...

Un guvern slab care a RECOMANDAT să rămânem acasă o să culeagă furtuna prostiei și a lașității pe spinarea unui popor dezorientat care nu înțelege pericolul decât atunci când vede primii morți!

PS: Voi îl vedeți pe inconștientul care a venit să se împărtășească din aceeași linguriță având copilul în brațe?", a scris acesta pe Facebook.

Sursa foto: captura foto cluj24.ro

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Sănătate »Citește și
VIDEO „Împărtășire fără atingere în vremuri de epidemie” în București
Setari Cookie-uri