China a raportat patru noi decese provocate de COVID-19 şi 47 de cazuri noi de infectare, potrivit celor mai recente date oferite de Comisia Naţională de Sănătate.

Niciun caz nou nu a fost înregistrat în epicentrul iniţial al focarului, Hubei, care a ridicat măsurile stricte de carantină care i-au împiedicat pe locuitori să părăsească provincia timp de peste două luni, potrivit Agerpres.

În afara capitalei provinciei, Wuhan, rezidenţii sănătoşi vor avea voie să călătorească de acum în toată ţara. Wuhan va rămâne în izolare până pe 8 aprilie.

Toate cazurile raportate miercuri au fost importate din străinătate, potrivit autorităţilor sanitare chineze.

La Beijing, noile cazuri importate au scăzut în ultimele 24 de ore de la 31 la cinci, după ce în această săptămână s-au introdus măsuri pentru a redirecţiona toate zborurile cu destinaţia Beijing către alte aeroporturi, pentru a permite verificarea şi testarea pasagerilor înainte ca aceştia să poată lua alte curse aeriene care sosesc în capitala chineză.

De când a început să se răspândească în decembrie anul trecut, COVID-19, boala respiratorie cauzată de noul coronavirus, a provocat 3.281 de decese în China continentală şi a infectat un număr de 81.218 de persoane, dintre care 73.650 s-au recuperat.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri