În București au apărut primele aparate automate de unde se pot cumpăra măști de protecție, geluri dezinfectante și servețele antibacteriene. Trei au fost instalate în centrul comercial Park Lake, urmând ca în zilele următoare să fie instalate încă 10 asemenea automate, în puncte aglomerate din Capitală.

Astfel, trei aparate automate au fost instalate la centrul comercial ParkLake. Două dintre acestea sunt amplasate în parcarea subterană, la intrarea în mall, iar cel de-al treilea, la intrarea principală pietonală, dinspre Bd. Liviu Rebreanu.

Măștile sunt de unică folosință și se vând la seturi de câte trei sau 20 de bucăți. Prețul unui set de trei bucăți este 10 lei, cel cu 20 de măști putînd fi achiziționat cu 50 de lei.

Gelul dezinfectant pentru mâini din aparatele vending are 85 ml și un conținut de alcool etilic în concentrație de 70%. El poate fi cumpărat la prețul de 15 lei/sticlă.

Servețele antibacteriene se găsesc la pachete de 15 bucăți, la prețul de 5 lei/pachet.

Citește și: Stare de alertă | Producătorii de medicamente recomandă “tripleta de aur” ca măsură anti-coronavirus

Retail jobs

Produsele din automatele vending au toate certificările de calitate, conform standardelor europene. Ambalajele conțin toate informațiile de utilizare și conținut, în limba română.

Plata produselor se poate face atât numerar, cât și cu cardul

”Considerăm că este nevoie de aparate automate tip vending, care să asigure populației acele produse necesare de protecție contra COVID-19. Dacă am uitat masca de protecție sau dacă am rămas fără ea și nu avem de unde cumpăra alta sau nu putem să ne spălăm pe mâini, un aparat vending cu toate aceste materiale de protecție, poziționat la intrarea în spațiile aglomerate, este soluția ideală. De asemenea, acestea sunt necesare și la intrarea în spațiile comerciale, în sediile de birouri, unde angajații petrec multe ore, fiind nevoie de schimbarea a cel putin trei măști/zi”, a declarat Lucia Prăjișteanu, director general Britta Trading, inițiatorul acestui proiect.

Citeste si:
Braşov: Prefectul anunţă reintroducerea măştii de protecţie în...
Braşov: Prefectul anunţă...

“Toate materialele de protecție comercializate prin intermediul vendingului sunt de calitate superioară și dețin toate certificatele europene de conformitate, provenind de la furnizori autorizați. Astăzi (15 mai), am amplasat primele trei aparate din București, în ParkLake, iar în zilele următoare vom instala încă 10 asemenea automate, în alte puncte aglomerate din Capitală”, a adăugat Lucia Prăjișteanu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri F