Lanțul de farmacii Sensiblu, în parteneriat cu serviciul de livrare Tazz by eMAG, le oferă românilor posibilitatea de a comanda online produse de înfrumusețare, îngrijire personală, dar și produse de wellness, precum suplimente și vitamine.

Noul serviciu este disponibil la nivel national in orase precum: București, Cluj, Timisoara, Brașov, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu, Alba-Iulia, Arad, Baia Mare, Brăila, Deva si Galați.

Peste 2000 dintre cele mai cunoscute și apreciate produse vor fi disponibile acasă pentru clienții lanțului de farmacii, iar livrarea va avea loc în maximum 60 de minute de la confirmarea comenzii, prin serviciile oferite de Tazz by eMAG. În curând, varietatea produselor va crește iar Sensiblu țintește ca, în timp, tot portofoliul de produse din farmacii să fie disponibil și în online.

Te poate interesa și: Farmacie online pe perioada COVID-19. Ce lanțuri farmaceutice îți trimit medicamentele acasă

Pe platforma Tazz se vor regăsi și articole ale brandurilor aflate în exclusivitate în farmaciile Sensiblu, precum: L’Occitane, Apivita, L’Erbolario, Batiste și Dr.Hart.

Prin acest parteneriat cu Tazz by eMAG, lanțul de farmacii Sensiblu își dorește să fie și mai aproape de pacienții săi, cu un serviciu de livrare direct acasă, care răspunde preferințelor lor actuale de cumpărare, astfel încât să economisească timp. O dată cu lansarea acestui serviciu este primul pas pe care îl facem pentru a oferi pacienților noștri o experiență multi-channel

Camelia Naciadi, Chief Commercial Officer A&DPharma Group.

Modalitatea de comandă este simplă și rapidă, ideală pentru eficientizarea timpului.

Consumatorii pot comanda produsele dorite direct de pe tazz.ro sau prin aplicația Tazz by eMAG disponibilă pe Android sau iOS. sensPlata se poate face la emiterea comenzii online sau direct la curier, în momentul livrării produselor, prin card sau cash. Nu se impune o valoare minimă a comenzii.

Citeste si:
Cum să te informezi corect despre produsele necesare pentru tenul tău
Cum să te informezi corect...

Vezi și: A fost lansat Pharma Points, un “waze” al farmaciilor, care îți găsește cele mai cautate medicamente de care ai nevoie

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri