Sercin Giray l-a înlocuit de la 1 iunie la conducerea Bayer România, Bulgaria și Republica Moldova pe Pascal Cassecuelle, care a fost avansat într-o funcție executivă la nivel regional, a anunțat marți grupul german cu afaceri în domeniul chimic și farmaceutic.

Anterior, Sercin Giray (foto) a ocupat funcția de director financiar începând din septembrie 2017. Noul manager al afacerilor Bayer din România lucrează în cadrul grupului din 1999, începându-și cariera la subsidiara din Turcia.

“Este un moment al schimbării pentru toți, inclusiv Bayer, dar putem privi înainte cu încredere, deoarece avem o bază foarte solidă. Doar câteva companii sunt atât de bine poziționate ca Bayer pentru a contribui atât la îmbunătățirea sănătății umane, cât și la hrănirea populației globale în creștere. Compania noastră își urmărește obiectivele de sustenabilitate cu aceeași dedicație pe care o alocă realizării obiectivelor sale financiare. Vom rămâne fideli viziunii noastre, “Sănătate pentru toți, nimeni fără hrană”, mai ales acum, când actuala criză sanitară a mărit importanța activităților noastre, în domeniul agriculturii și sănătății, pentru societatea din jurul nostru”, a afirmat Sercin, cu ocazia numirii sale.

Divizia pentru România, Bulgaria și Republica Moldova a Bayer au înregistrat o cifră de afaceri de peste 335 milioane euro în 2019, din care 62% în divizia Crop Science, 27% în divizia Pharmaceuticals și 11% în divizia Consumer Health, potrivit datelor prezentate de grup.

În România, Bayer deține o stație de procesarea a semințelor la Sinești, care a ajuns la exporturi de semințe de peste 65 de milioane euro în 2019. Divizia Bayer pentru regiunea în care este inclusă România are peste 480 de angajați, având sediile principale în București și Sofia.

Sursa foto: Shutterstock / Kenishirotie

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri