O imagine îngrijorătoare a fost surprinsă în curtea Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală, un spital din prima linie COVID-19. Fotografia a fost încărcată de o asistentă a spitalului, scrie Digi24.

„Mai aveti îndoieli referitor la existența problemelor de sănătate determinate de SARS-Cov 2? Aceasta este o imagine din curtea Institutului Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș, spital COVID de faza 1”, a explicat Maria Nițescu, medic la Institutul „Matei Balș”.

Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din București a fost primul spital din România care a tratat pacienți infectați cu coronavirus și este spitalul care a îngrijit, până acum, cei mai mulți bolnavi de COVID-19.

De altfel, spitalul s-a umplut din urmă cu o lună, iar secretarul de stat Raed Arafat că la „Matei Balș” nu mai sunt locuri la terapie intensivă. În plus, premierul Ludovic Orban a spus că a vorbit cu managerul Adrian Streinu-Cercel și au găsit soluții pentru ca numărul paturilor de la ATI să crească.

Potrivit celui mai recent bilanț, la ATI sunt în acest moment internați 280 de pacienți, în spitalele din toată țara.

Sursa foto: Facebook/Gabriela Gaby

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri