Liviu Tudor donează 50.000 euro pentru Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș

Genesis Property, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de clădiri de birouri de clasă A, fondat de către omul de afaceri Liviu Tudor, sprijină cadrele medicale și pacienții afectați de virusul SARS-COV-2 printr-o contribuție financiară în valoare de 50.000 de euro, care a fost direcționată către Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș.

"Fondurile vor contribui la buna funcționare a acestei instituții atât de importante în combaterea epidemiei SARS-COV-2 prin realizarea analizelor necesare identificării virusului cât și pentru protejarea cadrelor medicale și tratarea pacienților internați aici", a declarat Liviu Tudor (foto), proprietarul Genesis Property.

Totodată, Genesis Property susține financiar și inițiativa de solidaritate #ACUM lansată de restaurantul KANE – New Romanian Cuisine care oferă suport cadrelor medicale și a altor grupuri vulnerabile. #ACUM livrează în fiecare zi mâncare de bună calitate către Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, Institutul Național Victor Babeș și Spitalul de Urgență Floreasca și, în același timp, către cât mai multe centre de sănătate din București, care se ocupă activ de persoane afectate.

"Oamenii sunt cei care fac diferența în aceste momente dificile. Suntem solidari cu profesioniștii care se află în prima linie a eforturilor de combatere a virusului SARS-COV-2 și le mulțumim acestora pentru eforturile depuse pentru binele comunității", mai spune Liviu Tudor.

Genesis Property este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de birouri clasa A din România. Compania deține peste 150.000 mp de spații de birouri clasa A care găzduiesc peste 20.000 de angajați: Novo Park din Pipera și West Gate, în zona Militari.

Citeste si:
Unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari: Birourile nu “se...
Liviu Tudor, unul dintre cei...

Genesis Property este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus studențesc privat din România, West Gate Studios și al Studio One Accommodation Suites, o unitate de cazare de 4 stele, situate în cadrul West Gate.

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri