Liviu Tudor, CEO al Genesis Property si presedinte al Patronatului Proprietarilor de Cladiri din Romania, a fost ales in calitate de presedinte al European Property Federation (EPF) cadrul unei intalniri a Consilului de Conducere al organizatiei care a avut loc la Goteborg (Suedia). Astfel, Liviu Tudor, care a creat o structura organizata ce reprezinta proprietarii si investitorii din domeniul imobiliar din Romania si pe care a afiliat-o ulterior la EPF, preia mandatul intr-un moment de consolidare si extindere a UE in Europa de Sud-Est.

Liviu Tudor, om de afaceri, antreprenor si totodata unul dintre cei mai puternici oameni din piata imobiliara si a constructiilor din Romania, il succede la Presedintia EPF pe John Frederiksen, fost Presedinte al Federatiei Daneze Imobiliare.

Liviu Tudor este unul dintre cei mai importanti proprietari de cladiri de birouri din Romania. Acesta conduce Genesis Property, o companie de dezvoltare si investitii imobiliare care detine in Bucuresti doua parcuri de birouri de clasa A: West Gate si Novo Park care gazduiesc sediile mai multor companii multinationale.

"Romania este printre tarile din Europa de Sud-Est cu o industrie de real estate bine organizata. Am doua prioritati majore: in primul rand, imi doresc sa promovez rolul investitorilor in domeniul imobiliar prin crearea unui spatiu propice pentru a atrage investitii europene de cel mai inalt nivel. In al doilea rand, voi sustine EPF in activitatea sa de a asigura la nivel european reglementari care promoveaza un sistem dinamic pentru piata de real estate, adaptat provocarilor unei economii in continua schimbare, afectata de aspectele de mediu si procesul imbatranirii populatiei", a declarat Liviu Tudor (foto).

Retail jobs

Liviu Tudor este Presedintele Patronatului Proprietarilor de Cladiri din Romania, asociatie care reuneste cei mai importanti investitori activi pe piata de real estate din Romania.

EPF reprezinta toate aspectele legate de detinerea si investitile imobiliare: proprietari de cladiri rezidentiale, companii de inchiriere a locuintelor, companii de investitii si dezvoltare a proprietatilor comerciale, a centrelor comerciale, respectiv interesele investitorilor din domeniul bancar, asigurari si fonduri de pensii. EPF consiliaza toate institutiile UE in procesul de elaborare a politicilor publice in domeniul imobiliar.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri