Județele cu cele mai multe și cele mai puține cazuri de infectări cu noul Coronavirus

București, Suceava și Argeș rămân municipiile care înregistrează cele mai multe cazuri de infecție cu noul Coronavirus, la polul opus fiind Satu Mare, Sălaj și Caraș-Severin, potrivit datelor publicate de Grupul de Comunicare Strategică (GCS). Totodată, cel mai afectat județ de COVID-19 este Argeș, cu 100 de noi cazuri în ultimele 24 de ore.

Bucureștiul are cele mai multe cazuri de Coronavirus, 6.088, cu 83 de noi infectări în ultimele 24 de ore. Este urmat de Suceava, cu 4.576 de cazuri în total și 31 în ultimele ore și de Argeș, cu 3.416 de infectări în total și 100 de noi cazuri în ultimele 24 de ore.

La polul opus, județele care au raportat cele mai puține cazuri de infecție sunt: Satu Mare (110 în total și 2 cazui noi), Sălaj (188 de cazuri în total și 9 cazuri noi și, Caraș-Severin - 290 de infectări în total și 3 cazuri noi.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 1.075 de noi cazuri de îmbolnăvire. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 492 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 7.530. Dintre aceștia, la ATI sunt internați 412 pacienți.

Citeste si:
Masca devine obligatorie și în județele Dolj și Sibiu
Masca devine obligatorie și...
Citeste si:
Cum te afecteaza coronavirusul, in functie de afectiunile de care...
Cum te afecteaza...
Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Sănătate »Setari Cookie-uri