Mărturie cutremurătoare a unui rezident de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Sfântul Spiridon din Iași. În timpul unei crize de tuse, respirând cu greutate, tânărul medic a povestit la Digi24 ce simte de opt zile, de când a aflat că are COVID-19. Alexandru Lazăr s-a infectat în timpul unei gărzi, la spital, scrie Digi24.ro.

În unitățile de primiri urgențe se lucrează până la epuizare de când a început pandemia. Cadrele medicale nu mai stiu ce înseamnă odihna, sunt mulți pacienți, intervențile trebuie făcute rapid, dar și cu grijă, pentru că există risc de infecție cu COVID-19. E un preț pe care mulți medici îl plătesc, indiferent cât sunt de precauți.

„Momentan, nu sunt prea binișor, este a opta zi (tușește). Tot simptomatic. Aștept cu nerăbdare o îmbunătățire. Am trecut prin toate cascadele de simptome, inclusiv febră. Ce pot să zic? E groaznic! Am avut ocazia să văd și ca doctor, și ca pacient, e groaznic. Doar starea asta, că pur și simplu simți nevoia de o gură de aer (inspiră și începe să tușească) și e un aer fierbinte, nu știu, ca de cuptor cu microunde, și vrei aer, asta și nimic mai mult”, a declarat medicul rezident de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Sfântul Spiridon din Iași.

Citește materialul integral pe Digi24.ro.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri