Orașul Timișoara nu mai are locuri la Terapie Intensivă pentru bolnavii de COVID-19, iar pacienții vor putea fi duși la unitatea mobilă care vine de la Galați, potrivit Mediafax.

Conform ultimei raportări privind cazurile de infectări, în judeţul Timiş sunt internaţi 214 pacienţi cu coronavirus.

„În acest moment, Spitalul Babeş din Timişoara este plin. Avem formele severe şi foarte severe, Terapia Intensivă este la capacitate maximă şi inclusiv secţiile, atât de Infecţioase cât şi de Pneumologie, sunt la capacitate maximă”, anunţă Cristian Oancea, directorul Spitalului Victor Babeş din Timişoara.

Centrul Naţional de Conducere şi Coordonare a Situaţiilor de Urgenţă a decis transferul unei unităţii mobile ATI de la Galaţi la Timişoara.

Citește materialul integral pe Mediafax.ro.

Sursa foto: Anatoliy Cherkas / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri