Acuzații de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, după ce un bebeluș a murit la două zile după naștere. Familia îl acuză pe medic că nu i-a făcut la timp operația de cezariană mamei, pentru că ar fi așteptat rezultatul testului Covid-19. Doctorul spune însă că a dus-o pe femeie în sala de operații imediat ce starea acesteia s-a agravat, informează Digi24.ro.

Femeia în vârstă de 42 de ani era la prima sarcină şi a fost adusă la Spitalul Judeţean de Urgenţe Alba joi noaptea. Famila susţine că medicul a refuzat să facă operaţia de cezariană şi ar fi ţinut-o în izolare până la finalizarea testului COVID-19.

Medicul povestește că femeia a fost dusă în sala de operație imediat ce s-a observat scăderea ritmului cardiac al bebelușului.

Copilul a primit nota 2 la naștere și a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență Oradea, în stare gravă.

Bebelușul a murit la două zile de la naștere. Familia este decisă să depună plângere la colegiul medicilor și să meargă în instanță.

Sursa foto: Facebook Spitalul Judetean de Urgenta Alba

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri