Fetiță de 3 ani, internată în stare gravă în urma infecției cu COVID-19

O fetiță de 3 ani se află în stare gravă, după ce a fost confirmată cu noul coronavirus. Copilul a fost transportat de urgenţă la Spitalul de Boli Infecţioase Craiova, pentru a fi tratat, scrie Digi24.

Fetița s-a simțit rău încă de ieri, iar părinții au luat decizia să o ducă la spitalul din Băilești. Acolo, medicii au constatat că fetița avea simptomele caracteristice COVID-19, motiv pentru care au luat decizia să o testeze.

Rezultatul a venit astăzi, timp în care starea fetiței s-a agravat, iar medicii de la Băilești au luat decizia să o transfere pe micuță la spitalul de boli infecțioase din Craiova, unde se află și în prezent.

Primarul din Băilești spune că fetița este în stare gravă și s-a luat decizia ca la locuința copilei să se facă o anchetă. Este vorba de 11 copii care se află în acea locuință, pentru că acolo locuiesc mai multe familii.

Din primele verificări, se pare că fetița a intrat în contact cu mai multe rude care au venit din Italia în urmă cu două săptămâni și este posibil ca virusul să-l fi luat atunci.

Citeste si:
UPDATE Coronavirus 5 martie | Câte cazuri noi au fost raportate
UPDATE Coronavirus 5 martie |...

Primarul localități a spus că în zilele următoare vor fi testate toate persoanele din locuința respectivă și se or lua măsurile adecvate.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Sănătate »Setari Cookie-uri