Alertă la Centrul de testare Caraiman din București, după ce baza de date cu numerele de telefon ale bucureștenilor care au făcut analize a fost spartă, potrivit Digi24.

Mai multe persoane care au fost testate la acest centru au început, de joi, să primească mesaje de la un număr scurt - de 4 cifre - prin care erau informate că au fost depistate pozitiv la testul pentru SARS-COV-2.

Mesajele erau însă false, deoarece oamenii care au făcut aceste test acolo primeau rezultatul în firmă scrisă, într-un plic, înmânat personal.

Mai mult, erau informați prin acest SMS și pacienți care au făcut testul pentru coronavirus, dar și cei care au făcut alte analize medicale.

Șapte dintre pacienți ar fost sunați în această dimineață să fie întrebați dacă nu vor să fie programați la un vaccin antigripal, de către un fals reprezentant al centrului.

Situația a fost reclamată la DIICOT de către conducerea centrului de testare.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri