Ne confruntăm în această perioadă cu un număr de cel puțin 700 de cazuri nou confirmate zilnic în Municipiul București, ce duce la o incidență a cazurilor de 3,81 la 1.000 de locuitori. Această situație plasează Municipiul București în scenariul roșu, motiv pentru care Prefectura și Direcția de Sănătate Publică au solicitat ajutorul în număr cât mai mare al studenților în medicină, iar ulterior am extins acest apel către rezidenți și către toți studenții universităților din București.

Situația este critică, iar soluționarea acesteia se poate realiza treptat prin suplimentarea resursei umane deja existente, pentru a rezolva telefonic anchetele epidemiologice din ultimele zile și pentru a susține activitatea call-center-urilor copleșite în acest moment de un număr de ordinul miilor de apeluri pe zi.
Punctele de lucru vor fi:
  • Arena Națională: tura 1(08:00-15:00)-60 de voluntari și tura 2(15:00-22:00)-60 de voluntari
  • Call-center Tudor Arghezi: tura 1(08:00-15:00)-20 de voluntari și tura 2(15:00-22:00)-20 de voluntari
Se poate opta pentru o singură tură pe zi la unul din punctele de lucru sau pentru două ture pe zi.
Niciun voluntar nu va fi expus unor situații periculoase în ceea ce privește infectarea. Înscrierile se pot face accesând următorul link: https://forms.gle/rUXK4UpXCZUX4Rw36, iar detalii suplimentare pot fi obținute de la Societatea Studenților în Medicină din București (SSMB).

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri