COVID-19 a schimbat lumea cu totul. Nu doar că a speriat populația, ci a creat o mulțime de dezechilibre pe plan mondial în mai toate domeniile de activitate. Informațiile cu privire la acest virus au fost pentru o lungă perioda de timp extrem de inexacte. Cu toate că lucrurile prezintă o îmbunătățire în momentul de față, o mare parte din populație este încă suspicioasă cu privire la nocivitatea acestui virus.

Lipsa informării corecte afectează pe oricine, de la mic la mare. Psihicul este primul afectat, urmând ca și fizicul să sufere schimbări din această cauză. Cu cât informarea este mai exactă și mai precisă, extrasă din surse sigure, cu atât mai ușor sunt de depășit momentele de panică cu privire la COVID-19 și o posibilă infectare cu acesta. Totuși, fără o informare corectă sau nu, publicul a început să îmbrățișeze alternativa naturală, bio, luând astfel cu asalt magazinele naturiste.

O creștere uriașă, atât a câștigurilor magazinelor naturiste, cât și a imunității consumatorilor!

Românii s-au axat rapid pe consumul de produse naturiste, din inima naturii. S-au gândit extrem de mult la cât le poate fi afectată imunitatea de pe urma infectării cu noul coronavirus. O serie de produse naturiste, consumate după specificații exacte, pot transforma o imunitate slăbită în una imbatabilă. Din nou, consumul trebuie să fie precaut, realizat întocmai după cum prospectul indică.

Cererea privind produsele naturiste este tot mai mare din mai multe puncte de vedere. În primul rând, vorbim de produse pe care corpul le asimilează mai repede, fiind naturale, lipsite de conservanți și alte componente asemenea.

Un alt motiv pentru care produsele naturiste sunt atât de căutate ține de efectele secundare. Acestea au mult mai puține efecte secundare, comparativ cu alternativele fabricate prin tehnici obstructive, ce conțin și ingrediente sintetice și, în unele cazuri, chiar și reziduri toxice.

Mai mult decât atât, fie că vorbim de alimente bio sau produse naturiste, acestea sunt mult mai accesibile din punct de vedere al prețului. Unele dintre acestea nici nu dispun de prescripție medicală.

Alte motive pentru care magazinele naturiste sunt la mare căutare pe timpul pandemiei

Atât cei mici, cât și cei mari pot consuma produse naturiste, alimente bio pentru a transforma o imunitate precară în una imbatabilă. Un motiv în plus pentru care sunt extrem de importante se referă la faptul că nu provoacă dependență. Ele nu distrug proprietățile materiei prime pentru faptul că sunt extrase prin presare la rece.

Mediul înconjurător are nevoie și el de protecție, cu sau fără pandemie. Comparativ cu alternativele sintetice de pe piață, produsele naturiste nu sunt dăunătoare pentru mediu. Sunt prietenoase atât cu organismul uman, cât și cu mediul înconjurător.

Pandemia este o lecție despre cum să medităm mai des asupra sănătății noastre. Merită mai multă atenție decât am crede, iar mulți dintre noi și-au dat seama de acest lucru fie după infectare, fie doar după o analiză atentă a situației actuale.

Vitamix este unul dintre magazinele online la mare căutare acum pentru timpul pandemiei. Furnizează pentru publicul interesat produse naturale, dar și alimente bio diverse. Mai multe detalii pe vitamix.ro sau prin apel telefonic la unul dintre numerele de telefon: 0365 430 166 / 0757 095 090.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri