Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a afirmat că până la finalul mandatului său de ministru datele despre infrastructura spitalicească vor fi făcute publice, informează Agerpres.

El a fost întrebat cu privire la rapoartele în cazul incendiilor de la "Matei Balş" şi spitalul din Piatra Neamţ.

"Dacă un singur lucru din acele rapoarte ar fi fost util pentru oameni pentru a fi în siguranţă în spitale, (...) l-am fi prezentat imediat", a spus Voiculescu, la Parlament.

El a afirmat că garantează că echipa de la Ministerului Sănătăţii face tot ce poate ca lucrurile să meargă către siguranţa pacienţilor în spitale.

"Este unul dintre proiectele la care lucrăm, ca fiecare spital să aibă date deschise inclusiv despre starea instalaţiei electrice sau starea în general a infrastructurii spitaliceşti şi cu mult mai mult decât atât. Până la sfârşitul acestui mandat despre fiecare spital veţi avea date publice", a mai spus ministrul Sănătăţii.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri