Maratonul vaccinării de la Timișoara a fost primit cu bucurie de către românii din regiune. Prin urmare, modelul urmează să fie implementat și în București, pentru început, la Biblioteca Națională.

”Mulțumesc doctorului Valeriu Gheorghiță pentru că a acceptat propunerea venită din partea Ministerului Culturii de a organiza un Centru de vaccinare în parcarea Bibliotecii Naționale!
Sănătatea și Cultura își pun resursele la un loc pentru binele românilor”, a scris Bogdan Gheorghiu, ministrul Culturii, pe pagina sa de Facebook.

Maratonul de vaccinare de la Biblioteca Națională va avea loc pe 7, 8 și 9 mai, în parcarea instituției.

Autoritățile se așteaptă ca inițiativa să fie un succes, 50 de fluxuri de vaccinare fiind implementate.

Potrivit CNCAV, vaccinarea ar urma să fie făcută cu serul de la Pfizer.

În ultimele 24 de ore, peste 77.000 de români au fost imunizați, România trecând de pragul de 3 milioane de oameni vaccinați.

Sursa foto: Bogdan Gheorghiu/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri