Un număr de 20.360 persoane au fost vaccinate în cele trei zile la Maratonul Vaccinării - Ediția București, în centrele Sala Palatului (2.650 persoane vaccinate) și Biblioteca Națională a României (7.710 persoane vaccinate).

Update 20:13: Un număr de 18.000 persoane au fost vaccinate până la ora 20:00 în cele două locații unde se desfășoară Maratonul Vaccinării – Ediția București.

Astfel, un număr de 11.296 persoane au fost vaccinate în locația Sala Palatului și un număr de 6.704 au fost vaccinate la Biblioteca Națională a României.

Update 16:20: Maratonul Vaccinării București: 16.066 persoane vaccinate în 48 de ore:

  • peste 1.200 de voluntari;
  • două locații: Sala Palatului (10.160 persoane vaccinate) și Biblioteca Națională (5.906 persoane vaccinate);
  • 50 de fluxuri de vaccinare;
  • Vaccin - Comirnaty produs de Pfizer, fiind autorizat pentru toate persoanele cu vârsta de peste 16 ani.

Sursa Foto: RO Vaccinare/ Facebok

Pe parcursul nopții, de la ora 00:00 până la ora 09:10 au fost 686 persoane vaccinate în centrul de vaccinare Biblioteca Națională a României și 976 persoane la centrul de vaccinare Sala Palatului.

Locuitorii Capitalei au fost dornici să se vaccineze împotriva coronavirusului, la centrele din București. Doritorii s-au putut imuniza fără o programare în prealabil, fiind necesară doar cartea de identitate.

Maratonul de vaccinare din Capitală a început în după-amiaza zilei de 7 mai. Până pe 10 mai, ora 8:00, la Biblioteca Naţională din Bucureşti şi la Sala Palatului are loc Maratonul de vaccinare - Ediţia Bucureşti, la care cei interesaţi se pot prezenta doar cu actul de identitate. Serul folosit este Pfizer/BioNTech.

Evenimentul este organizat de Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" Bucureşti, în parteneriat cu Colegiul Medicilor Bucureşti, Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România - filiala Municipiului Bucureşti, Societatea Studenţilor la Medicină Bucureşti şi Societatea Multidisciplinară a Medicilor Rezidenţi, cu sprijinul Primăriei Capitalei, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), şi al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri