Primăria Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, împreună cu Direcția de Sănătate Publică Constanța, transmite pe pagina de Facebook că organizează în perioada 14-16 mai Maratonul Vaccinării.

Constănțenii se vor putea vaccina în cele patru centre comerciale din oraș, unde au fost amenajate spații dedicate vaccinării:

  • VIVO Constanța (Bulevardul Aurel Vlaicu 220)
  • City Park Mall (Bulevardul Alexandru Lăpușneanu 116C)
  • Centrul Comercial Tom (Bulevardul Tomis 391)
  • Auchan City (Șoseaua Mangaliei 195A)

Personalul medical provine de la cel mai mare centru de vaccinare din județ, cel de la Pavilionul Expozițional. La fiecare centru, un medic, doi asistenți medicali și un registrator, îi așteaptă și îi primesc deja pe cei care doresc să se imunizeze. Programul de funcționare este același cu cel al centrului comercial.

Persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta la oricare dintre cele patru centre comerciale, indiferent de localitatea de domiciliu, fără programare, prezentând documente de identitate valabile (carte de identitate / pașaport).

Sursa foto: Facebook/Primăria Constanța

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri