România pregătește din ce în ce mai intens campania de vaccinare, înmulțind centrele de vaccinare drive-through și axându-se pe maratoane de vaccinare. Aflat într- o vizită de lucru la Constanța, la centrele de vaccinare organizate în oraș, președintele României a îndemnat la vaccinare, pentru a reveni cât mai rapid la normalitate.

Klaus Iohannis a lăudat efortul autorităților locale din Constanța, apreciind centrele de vaccinare organizate, chiar dacă acestea sunt provizorii și în containere.

Centrele sunt deschise non-stop, iar până în prezent, peste 500 de persoane au fost imunizate în locațiile cu pricina.

”Suntem într-o nouă fază a vaccinării. Acum putem vaccina inclusiv non-stop. Oricine se poate vaccina, avem doze suficiente”, a declarat președintele.

Acesta a argumentat bunul mers al campaniei de vaccinare, prin scăderea cifrelor raportate zilnic. Cu toate acestea, a atras atenția că pandemia nu a dispărut.

”Pandemia nu a dispărut, virusul este încă în societate. Haideți să ne vaccinăm, ca să putem reveni la normalitatea noastră”, a mai spus Iohannis.

Nu în ultimul rând, președintele a precizat că astăzi vom depăși 100.000 de persoane imunizate, ceea ce ar reprezenta un record pentru campania de vaccinare din România.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri