DOC, una dintre cele mai mari platforme din România în segmentul de sănătate și Affidea Hiperdia, unul dintre liderii europeni în servicii de diagnostic imagistic, ambulatoriu și tratament al cancerului inițiază primul parteneriat bazat pe un model integrativ destinat asigurării accesului la îngrijire continuă a sănătății.

Prin noul parteneriat, este facilitat accesul pacienților către servicii medicale, atât pentru consultații medicale, analize de laborator, cât și servicii de imagistică de înaltă rezoluție. Pacienții vor avea acces la cele 36 de centre medicale multidisciplinare din 22 de orașe.

Pentru a ajunge cu adevărat la milioane de oameni interesați de sănătate în mod aplicat, am creat universul DOC, adaptat secolului 21 și care oferă o experiență media 24/7 într-o formulă actualizată și interactivă, bazată pe tehnologia digitală online.

Doctor Oana Cuzino, Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale și Fondator DOC

Românii pot identifica online pe DOC.ro, prin intermediul unui chestionar de autoevaluare, daca sunt predispuși unui risc medical. Ulterior, pot merge într-unul dintre cele opt centre Affidea Hiperdia participante la campania cardio din toată țara și pot solicita gratuit, începând cu data de 13 decembrie 2021, măsurarea tensiunii arteriale, a pulsului, nivelului de oxigenare sau glicemiei.

Centrele Affidea Hiperdia care oferă gratuit aceste servicii, în perioada 13 decembrie 2021 – 31 ianuarie 2022 sunt:

  • Hiperdia Ritmului București,
  • Hiperdia Oltenitei București,
  • Affidea Fundeni București,
  • Hiperdia Nicolae Titulescu Brașov,
  • Hiperdia Calea București Brașov,
  • Hiperdia Cluj,
  • Hiperdia Galați,
  • Hiperdia Timișoara.

Affidea Hiperdia România face parte din Grupul Affidea, liderul european în servicii de diagnostic imagistic de înaltă performanță, ambulatoriu și tratament al cancerului, care furnizează servicii medicale prin cele peste 308 centre, 11.000 profesioniști în domeniul sănătății, 15 țări europene, 10 milioane de pacienți anual.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri