Furnizorul de servicii de imagistica medicala Affidea anunta semnarea unui acord de achizitie a centrelor de diagnostic Hiperdia, care ofera servicii de imagistica medicala, analize de laborator si consultatii clinice prin intermediul a 23 de centre medicale ce isi desfasoara activitatea in 12 judete din Romania.

"Selectarea unui nou partener pentru Hiperdia a fost o decizie pe care am analizat-o cu atentie", a declarat Dr. Octavian Lebovici, CEO al Hiperdia.

Finalizarea tranzactiei necesita aprobarea de catre organismele de reglementare. In cadrul tranzactiei, Grupul Affidea a fost asistat pe aspecte juridice de catre Rizoiu & Asociatii, Clifford Chance si Skadden, Arps, Slate, Meagher & Flom (UK) LLP, si pe aspecte financiare de catre Deloitte. Consultantii Hiperdia au fost Bondoc & Asociatii si Weil, Gotshal & Manges.

Affidea este investitor si operator in cadrul Parteneriatelor-Public-Private (PPP) in domeniul sanatatii din Europa. compania furnizeaza servicii de imagistica medicala, medicina nucleara, tratament al cancerului si analize de laborator in cele peste 175 de centre proprii din 14 tari - Polonia, Ungaria, Romania, Bosnia si Hertegovina, Croatia, Grecia, Italia, Turcia, Republica Ceha, Portugalia, Irlanda, Bulgaria, Elvetia si Lituania. In Romania, Affidea este prezenta pe piata serviciilor medicale de 14 ani si detine 17 centre medicale, oferindu-le pacientilor servicii de imagistica medicala,medicina nucleara -PET/CT, SPECT/CT, alaturi de analize de laborator si consultatii clinice.

Hiperdia este prezenta pe piata medicala din Romania din anul 1997 si ofera servicii de imagistica medicala in cele 23 de centre medicale – Rezonanta Magnetica, Tomografie Computerizata, Scintigrafie, Ecografie, Osteodensitometrie, Radiologie digitalizata si Mamografie digitalizata. Analizele de laborator si consultatiile clinice completeaza gama serviciilor medicale oferite de companie.

Citeste si:
Affidea a vandut patru centre Hiperdia catre reteaua Regina Maria
Affidea a vandut 4 centre...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Radu Gorduza, despre planurile Affidea Romania pentru anul 2019