Medicover anunță semnarea contractului privind achiziția Laurus Medical, rețea care efectuează tratament minim invaziv în proctologie și în afecțiunile sistemului venos. Implementarea tranzacției, care vizează achiziția unei participații de 100% din capitalul social al Laurus Medical, este supusă aprobării Consiliului Concurenței din România.

Clinicile Laurus Medical au tehnologii neinvazive, precum laserul endovenos cu fascicul radial de 360 grade pentru tratamentul hemoroizilor și al varicelor, tehnologia UGFS (scleroterapie ghidată ultrasonic), terapia bazată pe rezonanță magnetică MBST. Echipa rețelei este formată din peste 150 de medici.

„Investiția în Laurus Medical le va permite pacienților și partenerilor noștri să beneficieze de expertiză în tratamentul afecțiunilor sistemului venos, atestată de cei peste 17 ani de activitate ai echipei Laurus Medical”, a declarat dr. Florinela Cîrstina, director general Medicover România.

Laurus Medical aduce în grupul Medicover o rețea națională formată din 10 clinici, extinzând astfel prezența Medicover în orașe precum Bacău, Buzău, Deva, Focşani şi Suceava.

Prin preluarea Laurus Medical, Medicover România își adaugă în portofoliu trei companii de la începutul anului 2022.

Din 1995, Medicover România a devenit un furnizor pe piața serviciilor de sănătate private, cu o rețea de 26 de clinici în București și în țară, patru spitale generaliste: în București, Cluj-Napoca, Oradea și Craiova, 28 de cabinete on-site și peste 250 de unități medicale partenere.

Medicover România face parte din Medicover, companie internațională de servicii medicale și de diagnostic, înființată în 1995. Piețele principale ale Medicover sunt Polonia și Germania. În 2021, Medicover a avut venituri de 1.377 milioane de euro și peste 38.000 de angajați.

Sursa foto: Medicover

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri