MedLife lansează un program dedicat IMM-urilor, în cadrul platformei de banking digital a Băncii Comerciale Române, George. Astfel, MedLife devine și primul partener de sănătate pentru companii din aplicația George.

Odată cu acest program, companiile mici și mijlocii care au acces în aplicația băncii pot achiziționa abonamente medicale IMM MedLife la prețuri preferențiale, beneficiind de o reducere de 30%, până la mijlocul lunii iunie, și continuând apoi cu alte oferte.

În România, IMM-urile reprezintă peste 90% din firmele care activează pe piață și au o contribuție semnificativă în economia locală. Totodată, în ultimii ani, a crescut deopotrivă interesul pentru sănătate în rândul angajaților, amplificat de contextul pandemic.

În prezent, abonamentele medicale reprezintă cel mai solicitat beneficiu extrasalarial non-cash, după bonurile de masă.

„Suntem o companie antreprenorială născută în România, în urmă cu 28 de ani, și înțelegem ce înseamnă un business la început de drum. În prezent, avem grijă de 768.000 de angajați, din 8.000 de companii”, spune Mirela Dogaru, Director Corporate și Membru în Comitetul Executiv MedLife Group.

„Prin noul parteneriat pe care l-am încheiat cu MedLife, le oferim antreprenorilor acces rapid la pachete de abonamente medicale ce cuprind servicii gratuite sau cu discounturi semnificative pentru angajați, care pot fi oferite ca un beneficiu și pot stimula competitivitatea firmei pe piața forței de muncă. De la lansare și până în prezent, am introdus peste 260 de funcționalități în George”, a declarat Marian Ignat, Director Executiv Distribuție Retail, BCR.

Ce servicii medicale pot accesa IMM-urile cu ajutorul abonamentelor medicale MedLife

MedLife pune la dispoziția antreprenorilor 3 tipuri de abonamente IMM – Start, Start Plus și Speranță. Pachetele includ servicii gratuite și cu discount, precum medicina muncii, hotline medical și ambulanță privată la sediu, numeroase analize, acces direct la consultații de specialitate, ecografii, servicii de stomatologie, asistență pre și post natală, iar ponderea lor diferă în funcție de pachetul selectat.

Prin intermediul abonamentelor medicale IMM MedLife, angajații au acces la clinici, hyperclinici, laboratoare, spitale, farmacii și cabinete dentare, în aproape 700 de unități proprii și partenere din toată țara, unde mii de medici, asistente și infirmieri au grijă de sănătatea lor, zi de zi.

Sistemul Medical MedLife a pornit acum 26 de ani. Compania operează una dintre cele mai extinse reţele de clinici, una din marile reţele de laboratoare medicale, spitale generale şi are cea mai mare bază de clienţi corporate pentru Pachete de Prevenţie în Sănătate din ţară. Fiind o companie românească cu tradiție, MedLife a ales să se listeze la Bursa din România, fiind un model al listărilor pe piața locală de capital

Sursa foto: MedLife

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri