Rețeaua națională de clinici în imagistică medicală și radiologie Medima Health a deschis o nouă clinică în București. Clinica Medima Jiului oferă servicii performante de investigare imagistică prin CT și RMN, investiția în dezvoltarea acesteia fiind de 1,5 milioane de euro. Centrul este situat în sectorul 1, Strada Jiului, nr. 8, clădirea B (J8 Office Park).

Pentru dotarea clinicii, Medima Health a achiziționat ultima generație de echipamente de imagistică medicală, unul dintre acestea fiind aparatul RMN Anke OpenMark 5000. Acesta este primul RMN deschis din cadrul rețelei Medima și vine în sprijinul pacienților care suferă de claustrofobie, probleme de mobilitate sau de greutate, oferind examinări RMN mai confortabile și cu durată redusă. Față de RMN-ul convențional, care are aspectul unei capsule, acest tip de RMN are toate laturile deschise și este mai spațios, ceea ce reduce anxietatea pe durata examinării și oferă posibilitatea realizării unor investigații complexe pentru categorii diverse de pacienți, inclusiv copii.

De asemenea, Medima Jiului este echipat cu un aparat CT Anke Anatom Clarity cu 64 slice-uri care aduce un nou standard în investigarea imagistică preventivă și de diagnostic datorită tehnologiilor inovatoare. Acesta permite obținerea unor rezultate de înaltă calitate, folosind o doză redusă de radiație.

Pacienții beneficiază astfel de investigații performante, sigure și rapide pentru diagnosticarea afecțiunilor cu o precizie ridicată, încă din stadiul incipient.

Venim în ajutorul pacienților care suferă de claustrofobie, punând la dispoziția lor RMN-ul deschis, astfel încât să poate efectua investigația cu un disconfort minim.

Prof. Univ. Dr. Gheorghe Iana, Director Medical Medima Health

Decontare CAS în Medima Jiului

În clinica Medima Jiului, pacienții asigurați prin CAS vor avea decontare nelimitată pentru cele 7 tipuri de „Monitorizări”, în baza biletului de trimitere de la medicul specialist. Investigațiile de monitorizare se adresează pacienților diagnosticați cu boli oncologice, diabet zaharat, boli cardiovasculare, boli rare, boli cerebrovasculare, boli neurologice sau COVID-19.

Lansată în anul 2020, rețeaua Medima Health a avut o dezvoltare continuă, în prezent deținând 8 clinici de excelență imagistică în București și în țară (Otopeni, Călărăşi, Alba Iulia, Sibiu, Buzău și Brăila). Rețeaua plănuiește să ajungă la 10 clinici operaționale în 2022, către finalul anului fiind preconizată finalizarea Centrului de Diagnostic Oncologic din Târgu – Mureş, un proiect care implică o investiţie totală de circa 5,5 milioane de euro datorită complexității dotărilor - PET – CT și RMN 3 Tesla.

Sursa foto: Medima Health

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri