Clujul este singurul judeţ din România în care toate şcolile şi grădiniţele au grupurile sanitare în interior, potrivit unui comunicat transmis de Consiliul Judeţean (CJ).

"Clujul este singurul judeţ din România care nu are toalete în curtea şcolilor şi a grădiniţelor, acestea fiind, în totalitate, în interiorul clădirilor de învăţământ. (...) Potrivit Raportului privind starea învăţământului preuniversitar clujean, făcut public în cursul zilei de miercuri, 7 septembrie a.c., de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj, judeţul Cluj este singurul din ţară care a remediat în totalitate situaţia toaletelor şi a grupurilor sanitare aflate în curtea unităţilor şcolare clujene", se arată în comunicatul citat de Agerpres.

Conform sursei citate, doar în acest an, CJ Cluj a repartizat UAT-urilor clujene aproximativ 33.000.000 de lei pentru finanţarea şi a unor astfel de proiecte, dar şi pentru susţinerea investiţiilor în infrastructura de bază.

"Deşi nu este o laudă şi ar trebui să constituie peste tot o normalitate a zilelor noastre, mă bucur să constat că atingerea obiectivului asumat la nivelul administraţiei judeţene a fost confirmată şi de Inspectoratul Şcolar în acest început de an educaţional. Clujul este singurul judeţ din ţară cu şcoli şi grădiniţe racordate integral la apă curentă şi cu toalete în interiorul clădirilor, iar această stare datează deja de doi ani de zile", a declarat preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, citat în comunicat.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri