Opozitia ramane pe primul loc in preferintele romanilor, potrivit sondajului IMAS din luna martie.
USL intruneste 48,4% din intentiile de vot ale alegatorilor care s-ar prezenta la urne, potrivit sondajului realizat de IMAS in luna martie, la comanda ziarului „Adevarul".

USL nu a reusit sa ramana la scorul inregistrat pe fondul manifestatiilor populare din ianuarie, cand alianta Opozitiei ajunsese la 53,4%. Greva parlamentara nu pare sa fie un succes de imagine pentru Opozitie, USL coborand, inca din februarie, la 49,2%. In plus, liderii PSD si PNL, Victor Ponta si Crin Antonescu, au avut pozitii divergente pe multe subiecte, in special in privinta modului de raportare la premierul Mihai Razvan Ungureanu. Ponta a avut o atitudine nuantata, in timp ce Antonescu s-a situat pe pozitii critice.

PDL, in crestere usoara? Afla mai multe din articolul USL, PDL si PP, pe podium in sondaje.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri