Sedinta Parlamentului pentru dezbaterea si votarea motiunii de cenzura a inceput astazi. La sedinta plenului reunit al Senatului si Camerei Deputatilor sunt prezenti premierul Mihai Razvan Ungureanu si membrii Cabinetului sau. Din totalul de 460 de parlamentari, sunt prezenti 252, iar 208 sunt absenti, scrie Mediafax.ro.
[UPDATE] MOTIUNEA DE CENZURA A TRECUT

[UPDATE] MRU, catre Ponta: Romania nu e un magazin pe care sa-l inchizi cand pleci in Dubai


Premierul Ungureanu a acuzat opozitia de lipsa de responsabilitate la depunerea motiunii, dar si in actiuni anterioare, aratand ca Romania nu este "un magazin pe care sa-l inchizi cand pleci in Dubai", facand astfel trimitere la declaratiile recente ale PDL privind vacanta liderului PSD Victor Ponta.

Liderul PSD a reactionat in cadrul discursului sau: "Domnule Mihai Razvan Ungureanu, apreciez grija dumneavostra si a SIE pentru vacantele mele. Va asigur ca nu am fost in vacanta pe banii celor de la OMV Petrom. Anul trecut se ocupa de vacanta mea mentorul dumneavostra, Traian Basescu. Pe noi nu ne preocupa de unde veti fi in vacanta incepand de saptamana viitoare."

"Autorii motiunii si-au pus intr-o situatie dificila chiar proprii colegi, fosti prim-ministri ai Romaniei", a spus Ungureanu.

El a aratat ca PNL ar trebui sa sprijine initiativele private, precum procesul de privatizare derulat inclusiv in mandatul guvernarii PNL, perioada in care au fost initiate chiar procedurile de vanzare a Cuprumin.

1. Credeti ca Guvernul MRU va pica prin motiune de cenzura?





Premierul a mai aratat ca decizia de clasificare a acordurilor petroliere, precum cele ale Chevron, nu ii apartine, ci a fost mentinuta si de fostele guverne, care nu au modificat regula desi aveau aceasta posibilitate.

Sansele Opozitiei de a obtine cele 231 de voturi necesare aprobarii au crescut in ultimele saptamani dupa ce PSD si PNL au racolat 12 senatori si deputati de la PDL. Un moment important, in afara de cel al votului, este discursul primului-ministru Mihai Razvan Ungureanu, si replica pe care o da Opozitiei, scrie EVZ.ro.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri