[UPDATE] MOTIUNEA DE CENZURA A TRECUT

[UPDATE] MRU, catre Ponta: Romania nu e un magazin pe care sa-l inchizi cand pleci in Dubai

Premierul Ungureanu a acuzat opozitia de lipsa de responsabilitate la depunerea motiunii, dar si in actiuni anterioare, aratand ca Romania nu este "un magazin pe care sa-l inchizi cand pleci in Dubai", facand astfel trimitere la declaratiile recente ale PDL privind vacanta liderului PSD Victor Ponta.

Liderul PSD a reactionat in cadrul discursului sau: "Domnule Mihai Razvan Ungureanu, apreciez grija dumneavostra si a SIE pentru vacantele mele. Va asigur ca nu am fost in vacanta pe banii celor de la OMV Petrom. Anul trecut se ocupa de vacanta mea mentorul dumneavostra, Traian Basescu. Pe noi nu ne preocupa de unde veti fi in vacanta incepand de saptamana viitoare."

"Autorii motiunii si-au pus intr-o situatie dificila chiar proprii colegi, fosti prim-ministri ai Romaniei", a spus Ungureanu.

Citeste si:

El a aratat ca PNL ar trebui sa sprijine initiativele private, precum procesul de privatizare derulat inclusiv in mandatul guvernarii PNL, perioada in care au fost initiate chiar procedurile de vanzare a Cuprumin.

1. Credeti ca Guvernul MRU va pica prin motiune de cenzura?


Premierul a mai aratat ca decizia de clasificare a acordurilor petroliere, precum cele ale Chevron, nu ii apartine, ci a fost mentinuta si de fostele guverne, care nu au modificat regula desi aveau aceasta posibilitate.

Sansele Opozitiei de a obtine cele 231 de voturi necesare aprobarii au crescut in ultimele saptamani dupa ce PSD si PNL au racolat 12 senatori si deputati de la PDL. Un moment important, in afara de cel al votului, este discursul primului-ministru Mihai Razvan Ungureanu, si replica pe care o da Opozitiei, scrie EVZ.ro.