Vasile Cepoi, noul ministru al Sanatatii, cel de-al 21-lea dupa Revolutie, si-a propus sa continue reforma in domeniul sanitar si sa prezinte, la inceputul lunii viitoare, noua forma a legii sanatatii catre Guvern.
„Vreau ca la inceputul lunii iunie sa prezint Guvernului noua forma a Legii Sanatatii, pentru ca, la sfarsitul lunii, sa putem lansa in dezbatere publica forma scrisa a acestui proiect. Vom duce mai departe colaborarea cu toti cei interesati de acest proiect, fie ca este vorba despre societatea civila, fie ca discutam despre profesionistii din sistem”, a declarat Vasile Cepoi (foto), cu ocazia ceremoniei de predare-primire a mandatului.

Printre obiectivele mentionate de Cepoi pentru mandatul sau sunt activitatile de preventie, asigurarea in spitale a medicamentelor ieftine si promovarea transparentei si comunicarii in sistemul sanitar, mai ales in privinta modului in care fondurile publice sunt cheltuite.

De altfel, ministrul a afirmat, la audierile din comisiile de specialitate ale Parlamentului, ca suspecteaza Ministerul de Finante si ANAF ca indestuleaza alte fonduri decat cel de sanatate.

Afla aici cine este Vasile Cepoi si ce avere are.

Sursa foto: Agerpres.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri