BAC-ul de anul viitor s-ar putea desfasura fara camere de supraveghere

Tinerii care vor sustine examenul de bacalaureat anul viitor ar putea sa scape de camerele de supraveghere din sali, potrivit declaratiilor facute de ministrul interimar al Educatiei Liviu Pop, pentru Gandul.info. Supravegherea ar putea fi facuta de studenti si voluntari din ONG-uri.

“Ma gandesc la o metodologie de bacalaureat pentru anul viitor care sa nu presupuna camere de luat vederi in interiorul claselor. Sa vina voluntari studenti si din ONG-uri care vor sa asigure transparenta din acest punct de vedere si sa se implice mai mult decat pana acum”, a explicat Liviu Pop.

El a dat exemplu judetelor Satu Mare si Maramures, unde camerele de supraveghere nu au facut nicio diferenta.

“In Satu Mare nu a fost nicio camera de luat vederi, in Maramures au fost in toate salile de examen, iar procentul la Bacalaureat a fost cu 2 procente diferit”, a precizat Pop.

Sursa foto: Ziuaveche.ro

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri