Avionul, care este un model de agrement, a cazut in zona cu case de la Cornetu, la aproximativ 11 kilometri de Capitala. In avion erau patru persoane.

Conform informatiilor transmise de televiziunile de stiri, unul din pasageri este grav ranit, ceilalti avand rani usoare. Toti au fost transportati catre cea mai apropiata unitate medicala. Oficiali ai ministerului Transporturilor au anuntat ca este vorba de un model de aeronava Cessna 206, folosit in special pentru lansarea parasutistilor.

La fata locului s-au deplasat echipaje ale ISU Ilfov si unul de descarcerare de la ISU Bucuresti.

Unul dintre pasagerii avionului prabusit la sambata in Ilfov, la Cornetu, a fugit de la locul accidentului, dupa sosirea echipelor medicale de prim-ajutor, si a fost localizat ulterior in parcul Rahova din Bucuresti, au declarat, pentru Mediafax, surse medicale. Pasagerul a disparut in timp ce medicii acordau ingrijri medicale celorlalti raniti, au mai spus sursele citate. Ulterior, pilotul avionului i-a telefonat celui fugit si a aflat ca acesta se afla in parcul Rahova.]

"A fost gasit si va fi dus la Spitalul Universitar. Are 17 ani si a spus ca a fugit cu o masina, deoarece s-a speriat. Prezinta un traumatism cranio-cerebral minor si o contuzie la umar", au mai spus aceleasi surse.

In avionul prabusit se aflau patru barbati, respectiv pilotul si trei pasageri.

Citeste si:

"Trei dintre raniti, inclusiv pilotul, au politraumatisme, dar sunt constienti si cooperanti. Cel de-al patrulea are si o contuzie cranio-cerebrala si una toraco-abdominala. Acesta si-a pierdut cunostinta, apoi si-a revenit, insa nu-si mai aminteste nimic", a precizat coordonatorul SMURD Bucuresti, dr. Bogdan Oprita.

Cei patru raniti sunt in stare stabila si nu se pune problema sa fie operati, cel putin in acest moment, potrivit reprezentantilor spitalelor unde au fost transportati acestia.

Pasagerul in stare ceva mai grava, care are o contuzie cranio-cerebrala, una toraco-abdominala si o fractura la omoplat, se afla sub supravegherea medicilor de la Floreasca. La acelasi spital se mai afla un ranit din avion, care are politraumatisme.

Ceilalti doi raniti, aflati la Spitalul Universitar, prezinta traumatisme craniene si toracice, insa starea lor este buna, potrivit purtatorului de cuvant al spitalului, dr. Leonard Grecescu.